Ads Top

Φοβερό σόου Κόλκα μετά την νίκη του ΠΑΟΚ: «Αυτό ρε σεις το κάνουν τα χωριά!»


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-0 στην Τούμπα και ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ έδωσε... ρέστα!


Τι είναι αυτό που τον ενόχλησε στο σημερινό παιχνίδι εκ μέρους του Τριφυλλιού και γιατί αντέδρασε ο Σταύρος Κόλκας;

Αναλυτικά το άρθρο του:

Στο ποδόσφαιρο μετράει η αύρα. Αυτή άλλαξε τη μέρα που ο Λουτσέσκου αποφάσισε να ποντάρει σε αυτούς που σέβονται το κλαμπ. Το τελικό 4-0 ήρθε στο ρελαντί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Να φανταστεί κανείς πως δεν ήμασταν και σε καλή μέρα.
Δεν έχει και Κύζα το παραμύθι σήμερα. Τέσσερα στο κεφάλι και μηδέν φάσεις ο αντίπαλος. Ψευτομανούρες όπως κάνουν στα χωριά για να πείσουν την ωραία της περιοχής πόσο μάγκες είναι και τέλος. Αυτό είχε να δείξει ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα.

Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στα ντέρμπι, εμφανίζονται αυτοί που τα κρίνουν. Στη προκειμένη περίπτωση, στη σημερινή βραδιά της Τούμπας, ο Δημήτρης Πέλκας ήταν αυτός που αποφάσισε τι θα γίνει. Ξεκινά το παιχνίδι με ένα γκολ – γενοκτονία αραχνών, εκεί που δεν έφτανε ο Διούδης ούτε με σκάλα, πάρε και ένα δεύτερο εκεί που ο Ουζουνίδης έστησε λίγο πιο επιθετικά την ομάδα του στις αρχές της επανάληψης.

Μετά απλά εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και την αποβολή του Ινσούα και όλα καλά. Το κοντέρ έγραψε τέσσερα και μην κλαφτεί κανείς για την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν σήμερα ο Παναθηναϊκός, δεκάδες φορές στο παρελθόν ήταν ο ΠΑΟΚ. Μέτρα άλλα τέσσερα να κάνουμε ταμείο.

Ο Πέλκας μπορεί να είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ; Εννοείται ότι το φωνάζει, εννοείται πως στο πρώτο παιχνίδι που ξεκινά στο 10, έχει δύο γκολ. Πάντα είχε το γκολ, αλλά στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής μάλλον είχε μπερδέψει την σελίδα με τα στατιστικά και ήθελε να τον τελειώσει.
Εγώ δεν θα πω αν είναι ο ηγέτης ή όχι. Αλλά σίγουρα το θέλει, σίγουρα το ψάχνει, σίγουρα αγαπάει την ομάδα και πάνω απ όλα, σίγουρα έχει την ποιότητα για να το καταφέρει.

Βέβαια ο σημερινός όχι πολύ καλός ΠΑΟΚ, είχε ένα κακό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί κράτησε ο πιο φορμαρισμένος στόπερ του πρωταθλήματος Φερνάντο Βαρέλα και βέβαια ο Μαλεζάς που ήταν πολύ σοβαρός δίπλα του.

Την ώρα που ο Ουζουνίδης κάνει την κίνησή του με τον Χίλιεμαρκ, εμφανίζεται πάλι ο Πέλκας και ολοκληρώνει τη σεμνή τελετή. Σε εκείνη τη φάση νόμιζα πως βρίσκομαι στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκούς ξαπλωμένους. Ρε τον Πέλκα.

Μετά ήρθε το καθαρό πέναλτι και η υπενθύμιση πως ο Πρίγιοβιτς μπορεί να το παστελώσει με ευκολία όταν του έρθει η μπαλίτσα. Απλά στη φάση που βρίσκεται η ομάδα και αυτός πληρώνει το εξαιρετικής ποιότητας χαμαλίκι του Κουλούρη που έχει αντίκτυπο στην συνολική λειτουργία.

Και να φανταστεί κανείς πως το 4-0 ήρθε χωρίς Βιεϊρινια, με τον Μάτος κακό, με τον Κάνιας να μη πετυχαίνει συμπαίκτη, τον Μαουρίτσιο να εμφανίζεται μετά το 60΄στο γήπεδο, τον Μακ μέτριο και με τον αριστερό μπακ Κρέσπο να έχει συμμετοχή σε δύο γκολ.

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με αυτό το εμφατικό σκορ, του δίνει το τρίποντο, του δίνει ψυχολογία, τον κρατάει ψηλά σε μία εποχή που το πρόγραμμά του φτιάχνει. Τα αυτονόητα να κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μη πιάσει πρωτιά.

Στα πρόσωπα της ημέρας δεν μπορώ να μη πως για τον Βαρέλα που βρίσκεται σε απίστευτο φεγγάρι. Αν είχα έντεκα ξένους σαν κι αυτόν, δεν θα μιλούσα ποτέ για Έλληνες. Όμως είναι μία σταθερά, κάνει εκπληκτική σεζόν και στα μάτια μου δείχνει όχι απλά Έλληνας, αλλά τσολιάς.

Για τον Μαλεζά πίστευα εδώ και καιρό πως πρέπει να πάρει παιχνίδι, ενώ ο Κρέσπο ως αριστερό μπακ όχι απλά έκανε τη δουλειά αμυντικά, αλλά είχε συμμετοχή στα δύο από τα τέσσερα γκολ.

Επόμενη στάση Πλατανιάς και να δω πως θα φτάσουν οι ορδές χωρίς αεροδρόμιο. Δεν βάζετε εσείς τα τουριστικά τίποτα τσαρτεράκια γιατί οι πτήσεις εδώ έχουν λιγοστέψει; Πετάμε και από Χρυσούπολη άμα λάχει.

Περιμένουμε με αγωνία τα αθλητικά του ΣΚΑΙ, να μας δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαν τα ματάκια μας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.