Ads Top

«Σαρώνει» την ελληνική αγορά! Τα ταλέντα για τον… νέο Ολυμπιακό και η μεγάλη επιστροφή!


Το… παιδομάζωμα που εφαρμόζει ο Ολυμπιακός σχεδόν κάθε χρόνο άρχισε και φέτος, με τους Ερυθρόλευκους να παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν δικό τους ακόμη ένα ταλέντο!


Το… παιδομάζωμα που εφαρμόζει ο Ολυμπιακός σχεδόν κάθε χρόνο άρχισε και φέτος, με τους Ερυθρόλευκους να παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 21χρονος στόπερ είναι «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι κάνοντας ακόμα μια επένδυση για το μέλλον σε έναν ταλαντούχο παίκτη.

Ο Πασαλίδης αποτελεί ουσιαστικά ανάλογη περίπτωση με αυτή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότεροι οι παίκτες είναι «καπαρωμένοι» από τον Ολυμπιακό σε ό, τι έχει να κάνει με την ελληνική αγορά και ο μόνος τρόπος να μην ντυθούν στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι είναι να πουληθούν από τις ομάδες τους σε συλλόγους του εξωτερικού.

Οι δυο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ανήκουν στη νέα «φουρνιά» στόπερ, από την οποία ξεχωρίζουν επίσης οι Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Ενέα Μιχάι.

Μεταξύ αυτών των πέντε ονομάτων, ο Ολυμπιακός κατέχει τα δικαιώματα του Ρισβάνη, έχει ουσιαστικά κλείσει τους Πασαλίδη και Μαυροπάνο, ενώ την μεταγραφική του επικαιρότητα έχει απασχολήσει έντονα κατά καιρούς και ο Μιχάι. Ο Χατζηισαΐας αποτελεί την μοναδική απαγορευτική περίπτωση, αφού ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Συνεπώς, είναι εμφανές ότι οι Ερυθρόλευκοι λειτουργούν με σχέδιο προσπαθώντας να είναι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους για να προλάβουν ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι έχουν ήδη στο ρόστερ τους δυο ακόμα ταλαντούχους ξένους, τον Σισέ και τον Ένγκελς, ενώ αναμένουν και την επιστροφή του Λαΐφη από τον δανεισμό του στο Βέλγιο, καταλαβαίνει κανείς ότι η αμυντική τους γραμμή είναι υπερπλήρης και ο ανταγωνισμός για μια θέση στο ρόστερ αναμένεται να είναι τεράστιος!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.