Ads Top

Ακόμα πιο κοντά η επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό - Σκάει βόμβα από Μπάρτσα;


Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και φυσικά προέχουν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, στον Ολυμπιακό είχαν ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.




Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, ενώ πλέον πιο πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας άσος, όπως σας έχει μεταφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ το sportdog.gr, σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό, ακόμα και τον Γενάρη!

Η επιστροφή του «Τόρο» θα δώσει έξτρα λύσεις στον Τάκη Λεμονή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της άμυνας, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να βοηθήσει και για τα αμυντικά χαφ.

Ο Τοροσίδης γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή που είχε καλή σχέση με την εξέδρα, όσο χρόνια αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα.


Τι ισχύει με τους πιτσιρικάδες της Μπάρτσα

Μετά τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και την εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των διοικήσεων των δύο συλλόγων, υπήρξαν δημοσιεύματα, σχετικά με… μελλοντικές μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα για δανεισμούς παικτών της «Μασία» στους Πειραιώτες.

Προφανώς και η Μπάρτσα έχει ταλεντάκια που ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να βοηθήσουν, ωστόσο αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τους Καταλανούς. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα δεν έχει ως πολιτικής να δίνει ποδοσφαιριστές σε τόσο μικρή ηλικία εκτός Ισπανίας και συνήθως ούτε καν εκτός Καταλονίας.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.