Ads Top

Τεράστιο πρόβλημα στον ΠΑΟ – Δεν έχει σχέση με το οικονομικό, «σκασμένος» ο Μαρίνος!


Αντιμέτωπος καθημερινά με νέα προβλήματα είναι πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο κάποια δεν έχουν σχέση αποκλειστικά με το οικονομικό κομμάτι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιοκτήτης και συνεπώς κάποια «σιγουριά» για την επόμενη ημέρα. Κάποια αφορούν και το αγωνιστικό κομμάτι και την δουλειά που γίνεται (ή δεν γίνεται) στο Κορωπί το τελευταίο διάστημα…




Τελευταίο «χτύπημα» ήταν το πρόβλημα του Λούκα Βιγιαφάνιες. Ο άσος των Πρασίνων, που ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στο χθεσινό ματς της Λεωφόρου με την ΑΕΚ, υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις με τέσσερις ημέρες και μοιραία θα απουσιάσει από το σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο το επόμενο Σάββατο.

Πρόκειται για έναν ακόμα «πονοκέφαλο» για τον Ουζουνίδη και έναν ακόμα μυϊκό τραυματισμό στο Τριφύλλι, που δε είναι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος, αν κρίνουμε από τα κρούσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Είναι πλέον προφανές, πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει θέμα σοβαρό, καθώς εκτός από τον Βιγιαφάνιες πρόβλημα υπήρξε και με τους Χίλιεμαρκ, Μόλινς, Κουρμπέλη, οι οποίοι παρουσίασαν μυϊκά προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, που ήταν μετά από... διακοπή.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σε συνδυασμό με την απώλεια του Καρβουνίδη και όλου του team του, είναι προφανές ότι υπάρχει... θέμα για το επίπεδο δουλειάς και των αντοχών που υπάρχουν στην ομάδα, η οποία την Κυριακή είχε «κουραστεί» από πρώτο ημίχρονο!

Υπάρχουν πάντως και κάποια ευχάριστα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Κορωπί, τα νέα για τον Τσάβες είναι πολύ καλά. Ο Αργεντινός έχει μπει πλέον πολύ δυνατά και δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία και του Μουνιέ στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην Ελλάδα και στις προπονήσεις… κάνει παπάδες!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.