Ads Top

Το σχήμα που σκέφτεται ο Χάσι


Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος καταγράφει μέσω του sport-fm.gr τις σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.




Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, δεν «άνοιξε τα χαρτιά» του στην προπόνηση της Δευτέρας, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού θα πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Μια από αυτές τς αλλαγές φαίνεται πως θα είναι η χρησιμοποίηση του Φιγκέιρας στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κούτρη, ενώ η δεύτερη αλλαγή που εξετάζει ο προπονητής των Πειραιωτών έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο επιτελικός μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον Μάριν να έχει τον ρόλο του «μαέστρου» στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Καρσελά θα είναι στη βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών, ενώ και ο Σεμπά έχει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός. Το πιο πιθανό σχήμα, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό είναι οι: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Σεμπά, Καρσελά και Τζούρτζεβιτς.

*Θέση, πάντως, στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Πάρντο.

*Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έδειξε βίντεο χθες στους παίκτες του, ούτε τους μίλησε για το ματς με τη Σπόρτινγκ. Ο Αλβανός τεχνικός είπε, πάντως, ότι θα δείξει βίντεο (σήμερα το πρωί) με στιγμιότυπα από ματς της πορτογαλικής ομάδας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.