Ads Top

«Σουτάρει» παίκτη ο Ολυμπιακός, έκανε γκέλα μεγατόνων – «Φτιαγμένος» ο Χάσι... λόγω Εμενίκε!


Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φαίνεται να μην βάζει μυαλό και στο Λιμάνι είναι έτοιμοι να τον αφήσουν να… λύσει. Θέμα με Εμενίκε που… φτιάχνει όμως τον Χάσι. Διαβάστε γιατί.

Εκτός από την άσχημη εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μπεσνίκ Χάσι είδε και κάποια άλλα... θέματα, που χρίζουν επίλυσης και ένα από αυτά είναι του Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ έβγαλε πολλά νεύρα στο ματς στο Περιστέρι και σίγουρα δεν κέρδισε πόντους με αυτή την συμπεριφορά, επιστρέφοντας στην κατάσταση που ήταν πριν την Παρτιζάν, την περίοδο δηλαδή που το όνομά του "έπαιζε" πολύ δυνατά για αποχώρηση από το Λιμάνι.

Ο 26χρονος φαίνεται πως έδωσε νέα αφορμή στον Χάσι για να ξανανοίξει θέμα αποδέσμευσής του, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Το δεύτερο ζήτημα που προέκυψε από το χθεσινό φιλικό είναι ο τραυματισμός του Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός έχει υποστεί θλάση, κάτι που είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς προετοιμασία (προπονούνταν μόνος του στη Φενέρ), όντας έναν μήνα πίσω από τους υπόλοιπους σε φυσική κατάσταση.

Μια εξέλιξη, που βέβαια, δεν "χάλασε" τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων, αφού σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Ούρος Τζούρτζεβιτς, θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει πιο εύκολα ως βασικό, με τον Εμενίκε στα... πιτς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.