Ads Top

«Τρελάθηκε» τελείως ο Χάσι - Σε όλο το Καραϊσκάκη ακούστηκαν οι φωνές του!


Ποιος "φούντωσε" τον νεαρό προπονητή των Ερυθρολεύκων στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ...

Όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας στο Καραϊσκάκη τελείωσε μετά το 2-0 του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΛ, ωστόσο το αυτογκόλ του Φιγκέιρας έβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, που, μάλιστα, έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνουν μέσα λίγα λεπτά και το 2-2.

Η απρόσμενη εξέλιξη του αγώνα και ο κίνδυνος να μπει ο Ολυμπιακός ξαφνικά σε... περιπέτειες έκανε έξαλλο τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος "μεταμορφώθηκε" μετά τη μείωση του σκορ και από εκεί που παρακολουθούσε σχετικά χαλαρός το παιχνίδι "φούντωσε".

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, στην προσπάθειά του να "ξυπνήσει" τους παίκτες, άρχιζε να βάζει τις φωνές και να κάνει έντονες παρατηρήσεις, προκειμένου να τους δείξει πως τίποτα δεν τελείωσε και πως πρέπει να βγουν στην επίθεση για να πετύχουν κι άλλα γκολ και να "καθαρίσουν" το ματς.

Έτσι κι έγινε, καθώς οι Πειραιώτες αφυπνίστηκαν αμέσως από τις... κραυγές του προπονητή τους και τελείωσαν το παιχνίδι με δύο ακόμα γκολ, το ένα μάλιστα εξαιρετικής ομορφιάς, μετά από εκπληκτικό συνδυασμό των Ανσαριφάρντ και Φορτούνη.

Γενικά, ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι ένας προπονητής που ζει πολύ έντονα τα παιχνίδια, είναι εκδηλωτικός και παθιασμένος, κάτι που δείχνει να ξέρει να το μεταδίδει και στους παίκτες του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και σήμερα, όταν με τις φωνές του μετά το 2-1, κατάφερε να "τσιτώσει" τους "ερυθρόλευκους".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.