Ads Top

Έλληνας άσος προκαλεί "πόλεμο" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, γιατί ετοιμάζεται να βάλει "φωτιά" στο πρωτάθλημα!


Ακούστηκε σαν πιθανό σενάριο, όντως ισχύει κι αν τελικά συμβεί μπορεί να προκαλέσει "καυτές" εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για ακόμα μια χρονιά στον Ολυμπιακό γίνεται χαμός με τους «κομμένους», δηλαδή τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, με αποτέλεσμα το μέλλον τους να «παίζεται» μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Βέργος. Ο 21χρονος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία των Ερυθρολεύκων, ωστόσο δεν έπεισε τον Μπέσνικ Χάσι και δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας προσανατολίζονται να τον δώσουν για τρίτη φορά δανεικό (πέρυσι έπαιξε στη β’ ομάδα της Ρεάλ και πρόπερσι στην Έλτσε) για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον νεαρό φορ. Το ενδεχόμενο να πάει ο Βέργος στα Γιάννινα δεν είναι καινούργιο, αφού συζητιέται εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα, όμως δεν… ψήνει τον παίκτη σε καμία περίπτωση.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει ούτε καν να συζητά το συγκεκριμένο σενάριο, αφού επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, το γεγονός ότι βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ίσως παίξει τον ρόλο του και αναγκάσει τον μικρό να συμβιβαστεί εάν δεν βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό για να του προσφέρει ποδοσφαιρική στέγη.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πάντως, πιθανότατα θα προκαλέσει παρασκηνιακό… πόλεμο μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα διατηρεί καλές σχέσεις με τον Δικέφαλο, στον οποίο μάλλον δεν θα αρέσει η κίνηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» να δανειστεί παίκτη από τον μεγάλο αντίπαλό του, αφού θα συνεπάγεται… αλλαγή στρατοπέδου!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.