Ads Top

Εξελίξεις στην Τούμπα και διπλή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" δύο Έλληνες άσους ο Λουτσέσκου


Ποιοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή και γιατί φεύγουν από τον Δικέφαλο...

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για το ότι το ελληνικό στοιχείο στον ΠΑΟΚ ολοένα και μειώνεται. Κι αυτό γιατί από την Τούμπα αποχώρησαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Χάρης Χαρίσης, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Γιαννούλης και Νίκος Κοροβέσης, που κρίθηκαν ανεπαρκείς από τον Λούμπος Μίχελ.

Και ενώ ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής φαίνεται να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ΠΑΟΚ όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr πριν ακόμα από τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν φαίνεται να υπολογίζει σε δύο ακόμα Έλληνες ποδοσφαριστές.

Ο ένας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης τον οποίο ο Ρουμάνος προπονητής "έκοψε" χθες από την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα, προτιμώντας να έχει στην 18άδα έξι κεντρικούς χαφ (Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί) παρά έναν ακραίο αμυντικό εκτός των Λεβέκ και Μάτος.

Ο άλλος είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Arena Press" δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τη φετινή χρονιά και έχει ήδη ακούσει τον 48χρονο Ρουμάνο προπονητή να τον προτρέπει να βρει ομάδα για να αγωνιστεί ως δανεικός.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.