Ads Top

"Επίθεση" Αλέφαντου σε Ουζουνίδη-Λουτσέσκου - «Πρωταθλητής από τον Οκτώβριο ο Ολυμπιακός»!


"Kράξιμο" απ' τον κορυφαίο κόουτς σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ, προβλέπει από τώρα την κατάληξη του πρωταθλήματος! Τι λέει για Τσάβες - Πού θα πάει ο τίτλος στην Aγγλία; 

Κάθε χρόνο βλέπω τις μεταγραφές των ομάδων, πώς κτίζονται στην προετοιμασία, βλέπω και τα φιλικά τους, και τέτοια εποχή πάντα τους λέω: Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα από το Νοέμβρη! Ε, φέτος μάλλον θα το πάρει από τον Οκτώβρη...

Κάθε χρόνο ειδικά στους ΠΑΟΚτσήδες οι οποίοι έχουνε λεφτά τα τελευταία χρόνια, τους λέω ότι δεν ξέρουνε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Είναι φοβερά τα λάθη που έχουν κάνει. Αντί να φτιάξουν καλύτερη την περσινή τους ομάδα, την ταλαιπωρήσανε. Αυτοί νομίζανε ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα με την αλλαγή στην ΕΠΟ;

Ποτέ δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία τόσα χρόνια που κριτικάρω το ποδόσφαιρο στο ίντερνετ. Πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με κόντρα τη διαιτησία. Το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Ο Ολυμπιακός με αναπληρωματικούς ήταν πολύ καλός με τη Λάρισα, έχει δύο 11άδες, πολύ ωραίους παίκτες. Είδα τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ήταν τραγικοί. Ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη διοίκηση, αγαπάνε την ομάδα και την ενισχύουν σωστά.

Δεν μου άρεσε καθόλου ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός 90 λεπτά μία ευκαιρία έκανε μόνο, αυτή του γκολ!

Πολύ ωραίο το γκολ πάντως του Τσάβες, αυτός πρέπει να είναι γκολτζής, θα περιμένω να τον δω κι άλλο.

Δεν υπήρχε Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Οι δημοσιογράφοι χαϊδεύουν τον Ουζουνίδη. Εγώ βλέπω μεγάλα λάθη. Έλεγαν για την Μπιλμπάο ότι είναι ομαδάρα, πλάκα μας κάνετε; Ισπανικό ποδόσφαιρο βλέπετε; Βαριέμαι να τη βλέπω την Μπιλμπάο, ομαδούλα είναι! Για τα δεδομένα της Ισπανίας, για τα κυβικά της Ισπανίας, μία ομαδούλα της Ισπανίας είναι! Με τη Χετάφε τώρα 0-0, με τη Χετάφε στην έδρα της Μπιλμπάο.

Και προηγείσαι 2-0 και καταφέρνεις να χάσεις 2-3 μέσα σε λίγα λεπτά στο τέλος; Ποιος θα ήταν προπονητής εκεί και θα στεκόταν έπειτα από αυτό. Τι κάνεις κύριε για να θωρακίσεις την ομάδα σου πίσω να μην πάθει αυτό το κάζο.

Δεν παρακολουθείτε τι γίνεται στο εξωτερικό, γι' αυτό τα παθαίνετε αυτά. Δεν θα σας πω για Κόντε και Τσέλσι με 3 στόπερ, δεν θα σας πω για Γιουβέντους, τα έχω αναλύσει στο παρελθόν, θα σας πω για το τωρινό Στόουκ- Άρσεναλ. Προπονητής Χιουζ, ποτέ δεν έπαιζε με 5 πίσω, το έκανε όμως και νίκησε 1-0 την Άρσεναλ.

Βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις κύριε Ουζουνίδη ότι κάθε φορά που βάζετε γκολ, δεν μπορείτε να το κρατήσετε. Και ποιος φταίει γι' αυτό; Εσύ είσαι ο προπονητής, τι κάνεις γι' αυτό; Δεν σε βλέπω να κάνεις αλλαγές, να το παλεύεις να κλειδώσεις την άμυνά σου πίσω να κρατήσεις το σκορ. Είσαι 1-0 λοιπόν στον Πλατανιά και τρως το γκολ πάλι.

Ο Μολέντο μεγάλη απώλεια, είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλους, 2 παίκτες είχε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, τον Μπεργκ και τον Μολέντο. Ογκόλιθος είναι.

Ο ΠΑΟΚ ανεκδιήγητος, τίποτα, και δεν μου άρεσε το ύφος του Λουτσέσκου που πήγε εκεί με ύφος αυτοκράτορα. Ποιος νομίζεις ότι έγινες επειδή πήγες στον ΠΑΟΚ; Και να οι τσαμπουκάδες, πάρε και την αποβολή σου έξω.

Ανοικτές οι γραμμές στον ΠΑΟΚ, μακριά από το γκολ, και αν έπρεπε να νικήσει μία ομάδα αυτή ήταν ο Λεβαδειακός!

Δεν ξέρουν μπάλα στον ΠΑΟΚ. Τόσα χρόνια στηρίζονταν στον Αθανασιάδη, εγώ τους έλεγα το αντίθετο, δεν βλέπετε την αργότητα και κυρίως τη νοοτροπία του παίκτη; Στο Ισραήλ πάει για να πάρει λεφτά, σου λέει "εκεί είναι και αργό το ποδόσφαιρο, ωραία θα τη βγάζω". Τι φιλοδοξίες έχεις σε αυτήν την ηλικία όταν πας να παίξεις ποδόσφαιρο στο Ισραήλ;

Τα τελευταία χρόνια πετυχαίνω τον πρωταθλητή στην Αγγλία. Πέρσι είχα πει από την αρχή για την Τσέλσι του Κόντε. Πρόπερσι όταν έλεγαν ότι η Λέστερ θα ξεφουσκώσει, εγώ σας έκανα ανάλυση γιατί δεν θα ξεφουσκώσει και θα το πάρει. Κανονική ανάλυση με σύστημα, με τακτική, με παίκτες.

Τώρα σας λέω ότι πιστεύω ο Μουρίνιο θα το πάρει με τη Γιουνάιτεντ. Μου αρέσει η Γιουνάιτεντ όπως την έχω δει στα δύο πρώτα ματς. Έκανε τη μεγαλύτερη πονηριά ο Μουρίνιο και άρπαξε τον Λουκάκου. Κοιμόντουσαν οι άλλοι. Είναι όλα τα λεφτά. Πέρα από τον ενθουσιασμό και τα σωματικά προσόντα και το τελείωμα των φάσεων, έχει προσωπικότητα. Τους έδωσε αυτό που τους έλειπε εκεί. Διότι οι άλλοι γύρω του δεν το είχαν εύκολο το γκολ.

Τα Γιάννενα μου άρεσαν, δεν είναι τυχαίο το διπλό που έκαναν στην Τρίπολη, ούτε είναι τυχαίο ότι συνεχίζει χρόνια εκεί ο Πετράκης. Από τους λίγους Έλληνες προπονητές για τους οποίους έχω πει καλά λόγια επανειλημμένως. Ξύπνιος, παίζει και 5-3-2 και 5-4-1.

Για Ολυμπιακό θα τα πούμε την Τετάρτη το πρωί μετά τη ρεβάνς με τη Ριέκα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.