Ads Top

«Μπουρλότο» σε διαδρόμους, αποδυτήρια Τούμπας – Τότε «φεύγει» ο Στανόγεβιτς, διοικητικός «εμφύλιος»


Μόνο χαλαρό και αυγουστιάτικο δεν είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά και τη χθεσινή εμφάνιση-ήττα από τη Λαμία. Ο Στανόγεβιτς είναι υπό κρίση, ενώ μαίνεται και υπόγειος διοικητικός πόλεμος!


Ολοένα και μεγαλώνει το… κύμα γκρίνιας στον ΠΑΟΚ! «Μπρα ντε φερ» μεταξύ Λούμπος Μίχελ και Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που παίζει το «κεφάλι» του στους τρεις επόμενους αγώνες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου που… περιμένει στη γωνία και το ταξίδι Μίχελ στο εξωτερικό! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στο Sportdog.gr!

Η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, αύξησαν τις φωνές κατά του ΑλεξάνταρΣτανόγεβιτς, αν και υπάρχουν πολλοί ακόμα που πιστεύουν πως δεν αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δικεφάλου του Βορρά!

Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, η μετριότητα στην οποία κινούνται οι ασπρόμαυροι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους μέχρι τώρα έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στα… υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ και είναι κοινό μυστικό πως ο Σέρβος προπονητής παίζει το «κεφάλι» του στα δύο παιχνίδια με την Έστερσουντ και στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά!

Όπως σας αποκάλυψε χθες ο Sportdog, ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει στη… γωνία για να φορέσει τη φόρμα του ΠΑΟΚ και να καθίσει στον πάγκο του, αποτελώντας τον «εκλεκτό» του Λούμπος Μίχελ, που ήθελε να τον φέρει στην Τούμπα πριν ο Ιβάν Σαββίδης πειστεί από τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς πως ο Στανόγεβιτς είναι πιο κατάλληλος συγκριτικά με τον Ρουμάνο!

Εάν ο Στανόγεβιτς δεν καταφέρει να παρουσιάσει στα δύο παιχνίδια με την Έστερσουντ έναν ΠΑΟΚ που και καλό ποδόσφαιρο θα παίξει και θα πάρει την πρόκριση και αν οι Θεσσαλονικείς δεν φύγουν με το διπλό από το Δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς στην πρεμιέρα της SuperLeague, τότε τα… όργανα θα αρχίσουν για τα καλά και μάλλον θα… παίξουν το τραγούδι του αποχαιρετισμού για τον Σέρβο, πριν καλά – καλά προλάβει να μάθει τη Θεσσαλονίκη.

Από χθες το βράδυ πάντως ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στο εξωτερικό. Το ταξίδι του έχει να κάνει με θέμα μεταγραφικής φύσεως και το πιθανότερο είναι πως αφορά είτε τον Κάρλος Ζαμπράνο είτε τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Το Sportdog βέβαια έμαθε και κάτι άλλο. Πως το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και αυτό ισχύει εδώ και αρκετό καιρό, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που νιώθουν ότι έπρεπε να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στα πλάνα του Στανόγεβιτς, που σίγουρα ακόμα δεν έχει βρει τις απαιτούμενες ισορροπίες…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.