Ads Top

Απίστευτη ατάκα από τον Κόλκα: «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε δικαίωμα για λάθος!»


Στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Είναι σαφές πως θα το βρούμε μπροστά μας, αυτό έχει καταγραφεί στην ιστορία και δεν με αιφνιδίασε το σημερινό.

Πρώτα απ΄ολα βέβαια, η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και σήμερα χάθηκε μία τόσο άδικα. Μία κακιά στιγμή και ήρθε το μοιραίο. Καλή δύναμη στην οικογένεια, καλό παράδεισο στο ΠΑΟΚτσάκι. Μεγαλώνει μία μεγάλη λίστα με παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα. Ας ευχηθούμε να μη γραφτεί άλλο όνομα ποτέ σε αυτή.

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στη Λιβαδειά, γιατί απλούστατα έπρεπε να κάνει ροτέισον όντας ανέτοιμος και έχοντας μία πρόκριση σε ομίλους μπροστά του.

Το ροτέισον είναι μία υποχρεωτική διαδικασία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, όμως το ρόστερ του ΠΑΟΚ απέδειξε πως δεν μπορεί να το υποστηρίξει σήμερα.

Πίσω από τον τιμωρημένο Μάτος εμφανίστηκε ο κακός δημιουργικά Κρέσπο που δεν μπορούσε να συμβάλει σε παιχνίδι κατοχής, πίσω από τον κάκιστο Λέοβατς ο Λεβέκ επιβεβαίωσε το βιογραφικό του, στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν υπήρξε ποιοτική λύση, ενώ με τον Πρίγιοβιτς κακό εκτός περιοχής ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις λύσεις.

ADVERTISING
inRead invented by Teads
Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στη ροή του αγώνα, ήταν ο 19χρονός Δημήτρης Λημνιός, ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάσουμε σήμερα. Ένα παιδί που πατούσε καλά, δεν έκανε λάθη, δεν τραβούσε ενέργειες αν εξαιρέσουμε ένα σουτ και που πέρασε δύο κάθετες μπαλιές μέσα στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που ουδείς συμπαίκτες του κατάφερε.

Την ημέρα που ο Κίτσιου με τον Χαρίση έβγαζαν διπλό στις Βρυξέλλες απέναντι στην Άντερλεχτ, ο ΠΑΟΚ έφερε από τον πάγκο τον Σάκχοφ και έβαλε δεξί μπακ τον Κρέσπο. Θα τιμωρηθείς, δεν τη γλιτώνεις. Γιατί παίρνεις αποφάσεις κόντρα στη ποδοσφαιρική λογική.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πόσο αδούλευτος είναι. Ούτε μισή παραπλανητική κίνηση, ούτε μισό αυτοματισμό. Και για αυτό ο Λουτσέσκου πήρε το ρίσκο με αλλαγές πιο έμπειρων παικτών που ίσως του έδιναν μία ενέργεια που θα έκρινε το παιχνίδι. Το έκανε ο Τζάλμα στο 77΄αλλά δεν βρήκε εστία. Ο Μπίσεσβαρ και ο Σάκχοφ δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα, όπως και στο παιχνίδι με την Έστερσουντ. Μάλλον δεν τους πάει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθώ απέναντι στη λογική Λουτσέσκου για το ροτέισον. Έπρεπε να το κάνει γιατί γνωρίζει πως ο αγώνας της Πέμπτης είναι σημαντικότερος. Το θέμα είναι πως θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο αν είχε το κατάλληλο ρόστερ.

Οι αλλαγές δεν του βγήκαν σήμερα. Θα μπορούσα να μπω στη λογική του να τον κράξω, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να βάλει τρεις παίκτες που έχουν παραστάσεις για να του βρούνε τις λύσεις. Απλά δεν τις βρήκαν.

Ο Ρέι από την πλευρά του, παρά το λάθος της περασμένης Πέμπτης, κρατά το μηδέν παθητικό. Δύο μεγάλες επεμβάσεις που δείχνουν πως δεν επηρεάστηκε και αυτό το γεγονός είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για το μέταλλο του αθλητή.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ θα ήταν αδύνατο να μη πληρώσει την επιλογή Στανόγιεβιτς και το χαμένο δίμηνο, ήταν αδύνατο να μη πληρώσει τους ηλίθιους διωγμούς παικτών που ήταν λίρα εκατό στο ροτέισον, θα ήταν αδύνατο να μη πληρώσει το γεγονός πως 20 Αυγούστου δεν έχει καλύψει τα βασικά του κενά.

Θέλει χρόνο και αντανακλαστικά που του φέρνουν τον Ελ Καντουρί, αλλά από μόνος του δεν αρκεί.

Όσο για τον Μάνταλο, οκ, εξαιρετική η διαιτησία αλλά αυτό το κρύο ύφος στην αποβολή των δύο προπονητών μας θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Χωρίς παρατήρηση στο ημίωρο, δεν αποβάλεις προπονητές που είχαν μία έντονη λογομαχία μεν, αλλά μία.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.