Ads Top

Έτσι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει 30 εκατ. στα ταμεία του - Ποιος και γιατί θα "φέρει" την απογείωση


Μάρκο Σίλβα και Ντούσαν Μπάγεβιτς "δείχνουν" στους Πειραιώτες τον τρόπο της επιτυχίας.

Η πιο μεγάλη μάχη του «πολέμου» για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε για τον Ολυμπιακό, που θέλει να επιστρέψει στη διοργάνωση των αστέρων και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει για το ταμείο του ένα ποσό της τάξης των 25-30 εκατ. ευρώ.

Το πόσο δύσκολο έργο καλείται να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός απεικονίζεται ανάγλυφα στο ότι η Ριέκα έχει μόνο μία ήττα στο γήπεδο της στα τελευταία 16 ευρωπαϊκά της ματς εκεί από το 2009. Στο διάστημα αυτό είχε 9 νίκες και 6 ισοπαλίες, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων ομάδες ισχυρές, όπως η Σεβίλλη, η Στουτγκάρδη, η Μπέτις, η Λιόν και η Φέγενορντ.

Μόνο η Αμπερντίν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Ριέκα μετά το καλοκαίρι του 2009 κι αυτό συνέβη με σκορ 3-0 πριν από δύο χρόνια.

Πάντως, στα θετικά για τον Ολυμπιακό καταχωρείται πως νίκησε στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές εξόδους του (3-1 την Παρτίζαν και 3-0 την Οσμάνλισπορ), όπως και ότι στις 7 τελευταίες ηττήθηκε μόνο από Μπεσίκτας και ΑΠΟΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν και να φύγουν από την Κροατία με ψηλά το κεφάλι, όπως ακριβώς έκαναν τις δύο προηγούμενες φορές που επισκέφτηκαν τη χώρα.

Τόσο το 2015, με προπονητή τον Μάρκο Σίλβα, όσο και το 1998 με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο τους, οι Πειραιώτες «πλήγωσαν» (με σκορ 1-0 και 1-1, αντίστοιχα) τους Κροάτες οικοδεσπότες (ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε αμφότερες τις περιπτώσεις) και η αισιοδοξία είναι αυξημένη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πως μπορούν να τα καταφέρουν για ακόμα μια φορά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.