Ads Top

«Μπρα ντε φερ» και… άγνωστη ατάκα Σαββίδη για τον κόσμο – Αυτούς τους 3 θέλει… χθες η Τούμπα


Μηνύματα περνάνε Ιβάν Σαββίδης και οπαδοί του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Που θα κάτσει η μπίλια και ποιους θέλει η Τούμπα;

Απαιτητικός ο Ιβάν Σαββίδης, απαιτητικός όμως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ποια η ατάκα του ισχυρού άντρα του Δικεφάλου του Βορρά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αφορά τους ασπρόμαυρους οπαδούς και ποιο το «παράπονο» του κόσμου; Το Sportdog έχει τις απαντήσεις και σας τις αποκαλύπτει!

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ και την πρόκριση στα playoff του EuropaLeague. «Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη» είχε πει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ

Είπε και κάτι άλλο όμως ο Σαββίδης, σε μάλλον… αυστηρό τόνο! «Είδατε χθες (σ.σ. την Πέμπτη) πως ο κόσμος ήταν δίπλα σας. Δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε φέτος. Πρέπει η Τούμπα να είναι γεμάτη σε όλα τα παιχνίδια» ήταν τα λόγια του.

Το Sportdog έμαθε επίσης πως ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε στους συνεργάτες του πως έμεινε ικανοποιημένος και από την παρουσία 15.000 φιλάθλων στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και από το ότι 9.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας ανανέωσαν έως τώρα τις θέσεις τους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντως περιμένει από τον Σαββίδη να φέρει στην ομάδα έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ που θα κάνουν τη διαφορά αλλά και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, πιστεύοντας πως μόνο τότε οι ασπρόμαυροι θα είναι ικανοί να «χτυπήσουν» το πρωτάθλημα και να δώσουν τέλος στην παντοκρατορία του Ολυμπιακού!

Όχι πως οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έχουν… παράπονο από τον Σαββίδη μετά τις μεταγραφές των Ρόμπερτ Μακ και Ροντρίγκο Ρέι, όμως έχουν ένα μικρό «παράπονο» για το ότι ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποκτήσει τους «πρωτοκλασάτους» παίκτες που έχει ζητήσει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και του άξονα της μεσαίας γραμμής, συν τον Βιεϊρίνια!

Αυτό που περιμένει λοιπόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον ηγέτη του συλλόγου είναι να ανάψει το… πράσινο φως στον Λούμπος Μίχελ για τις υποθέσεις των Βιεϊρίνια και Ζαμπράνο και να δώσει το «οκ» για την έλευση ενός χαφ από το… πάνω ράφι.

Εάν αυτό συμβεί, τότε η Τούμπα αναμένεται φέτος να είναι… καζάνι, όπως αναφέρει ένα από τα αγαπημένα συνθήματα των ΠΑΟΚτσήδων!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.