Ads Top

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αυτός αποχωρεί σήμερα! - Το ξεκάθαρο φαβορί για νικητής του Survivor!


Δύο μέρες ζωής μετράει το Survivor και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία!

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έμεινε η τελική τριάδα με τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τον αυριανό τελικό που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεϊκου!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και χτες από νωρίς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε πανηγυρικά στον ημιτελικό, αφήνοντας εκτός τον Μισθοφόρο, ο οποίος έχει επιστρέψει ήδη στο σπίτι του και στις αγαπημένες του συνήθειες!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Εδώ η ιστοσελίδα μας  σας έχει και πάλι αποκλειστικό ρεπορτάζ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από το τηλεφωνικό κέντρο, με βάση τις προηγούμενες ψηφοφορίες στο Survivor, αλλά και όλες τις διαδικτυακές που γίνονται στα social media, πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι και ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ!

Από εκεί και πέρα μεγάλο ντέρμπι γίνεται μεταξύ του Μάριου και του Κωνσταντίνου, δύο κολλητών φίλων από την πρώτη μέρα του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο, με τον Κύπριο ωστόσο να έχει την διαφορά που θα τον στείλει στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης!

Τι θα γίνει τώρα στον τελικό; Που θα πάνε οι ψήφοι του Κωνσταντίνου Βασάλου ή του Μάριου σε περίπτωση που γίνει η ανατροπή; Οι πληροφορίες μας λένε πως είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του Ντάνου που πολύ δύσκολα θα υπάρξει… απρόοπτο και η νίκη θα πάει προς… Σκιάθο πλευρά! Τώρα αν θα επαληθευτούμε; Λίγες ώρες υπομονή…

*davidavramidis.eu
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.