Ads Top

Έμειναν άφωνοι με την απόφαση του Στανόγεβιτς – Τι έκανε στην προετοιμασία και πως "αμύνθηκε"...


Τι συνέβη στην Ολλανδία που συζητήθηκε ακόμα και μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ; Ο Σέρβος έκανε διάφορα περίεργα, αλλά αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια.

Τελειώνει ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Χορστ, καθώς η ήττα από τον Άγιαξ με 4-2 ήταν το τελευταίο φιλικό εκεί και αύριο είναι η ημέρα αναχώρησης. Κάποια πράγματα πάντως δεν έκαναν και την… καλύτερη εντύπωση στις δύο εβδομάδες παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία!

Ένα από αυτά ήταν το ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς «χάρισε» τέσσερις φορές την πρωινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά σε καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά και σχολιάστηκε από όλους όσους βρέθηκαν κοντά στους ασπρόμαυρους!

Η εξήγηση του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου είχε να κάνει με την πρόληψη τραυματισμών λόγω και της πολύ βεβαρημένης χρονιάς που είχαν πέρσι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι τα πολλά ρεπό σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως!

Κάτι ακόμα που δεν πέρασε… απαρατήρητο, ήταν η ηρεμία που χαρακτήρισε τον Σέρβο προπονητή κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων και των προπονήσεων, με αποκορύφωμα το ότι δεν σηκώθηκε… δευτερόλεπτο από τον πάγκο του στο φιλικό με τη Φένλο. Με τον Άγιαξ ήταν λίγο πιο δραστήριος, προφανώς και λόγω της εξέλιξης του ματς και των πολλών γκολ.

Από την άλλη βέβαια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξέλαβε θετικά το ότι ο Στανόγεβιτς κατάλαβε γρήγορα πως οι παίκτες του δεν μπορούν να αφομοιώσουν το 4-4-2 και το «γύρισε» σε 4-3-3, σύστημα με το οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε (στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης) το Σάββατο τον Άγιαξ και θα ξαναδουλέψει με την Ανόρθωση στις 21 Ιουλίου και την Ολυμπίκ Ντόνετσκ στις 27 Ιουλίου!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.