Ads Top

Απόφαση-έκπληξη Χάσι: Τον "τελειώνει" γιατί είναι... ατομιστής; – Στον αέρα "βαριά" συμβόλαια και νεαρός


Κορυφώνεται η αγωνία στον Πειραιά για τα νέα «κοψίματα» του Κοσοβάρου κόουτς – Ποιοι βρίσκονται στο... στόχαστρό του και για ποιο λόγο; 

Η πρώτη δύσκολη φάση για τον Ολυμπιακό, αυτή των μεταγραφών, ολοκληρώθηκε και τώρα θα χρειαστεί να ακολουθήσει ακόμα μία, που θα αφορά, όμως, αποκλειστικά τον Μπεσνίκ Χασι.

Καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι δε θα συνεχίσουν με την ομάδα και κυρίως, ποιοι θα δηλωθούν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ στις 20 Ιουλίου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι που φαίνεται μια πραγματικά πολύ δύσκολη απόφαση...

Το γεγονός ότι στο τελευταίο χρονικά φιλικό της ομάδας, αυτό κόντρα στην Αλκμάαρ, δε χρησιμοποίησε καθόλου τον Φελίπε Πάρντο, ίσως να σημαίνει πολλά, ίσως πάλι και τίποτε. Οι διαθέσεις του Χάσι θα αποκαλυφθούν στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λόκερεν. Αν παίξει ο Κολομβιανός και μάλιστα βασικός, όπως αναμένεται, τότε μάλλον κάποιος άλλος θα πρέπει να ...ψάχνεται για ειδοποιητήριο εξόδου από το Λιμάνι. Διαφορετικά, ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Κολομβιανός.

Ο 26χρονος εξτρέμ παραμένει ένας δυναμικός ακραίος επιθετικός, με μεγάλη ικανότητα στη δημιουργία, όπως έδειξε με τις δύο ασίστ του κόντρα στη Μαλίν. Έχει επιστρέψει πολύ βελτιωμένος στο αθλητικό κομμάτι, με λιγότερα κιλά και με μεγαλύτερη διάθεση. Πολλές φορές, όμως, το παρακάνει και γι' αυτό δέχεται συχνά-πυκνά τις έντονες παρατηρήσεις του Χάσι για κρούσματα ατομισμού που εμφανίζει... Επίσης, βοηθάει λίγο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάτι που έχει προβληματίσει πολλούς προπονητές του στο παρελθόν.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να "κοπεί" τελικά ο Ταρίκ Ελιουνούσι από το ρόστερ. Ο Νορβηγός διεθνής είναι σίγουρα καλύτερος από τον Πάρντο στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού και βοηθάει περισσότερο ανασταλτικά την ομάδα, αλλά έχει μειονεκτήματα στο σκοράρισμα. Κάτι που φάνηκε σε απρόσεκτα τελειώματά του στα δύο πρόσφατα φιλικά, με τη Μαλίν και την Αλκμααρ...

Θεωρητικά, υποψήφιος για να «κοπεί» είναι και ο νεαρός Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κερδίσει μέχρι τώρα τον προπονητή του. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ μοιάζει να βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση από τους άλλους δύο ξένους εξτρέμ του Ολυμπιακού, με την έννοια ότι εκείνοι έχουν ισχυρά συμβόλαια και θέλουν να τα "υπερασπιστούν", ενώ και η ομάδα δύσκολα μπορεί να τους τα... σπάσει.

Όμως, ο Μανθάτης διαθέτει το πλεονέκτημα ότι είναι γηγενής και "προϊόν" των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών. Κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο όσον αφορά στην ευρωπαϊκή λίστα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.