Ads Top

Έτσι "άρπαξε" ο ΠΑΟΚ τον "κέρβερο" και έκλεισε το super deal - "Χρυσή" πρόταση απ' τον Ιβάν Σαββίδη!


Από την …Τόμπα, στην Τούμπα! Τον ήθελε η Αταλάντα και η Σεβίλλη, ωστόσο εντέλει θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο του Βορρά! Πώς τον «έκλεψαν»; Το sportdog.gr αποκαλύπτει...

Εδώ και λίγες ώρες, το όνομα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Ροντρίγκο Ρέι. Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα και αρχηγό της Γοδόι Κρουζ, τον οποίο τα Μέσα της Αργεντινής "στέλνουν" στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για "τελειωμένη" μεταγραφή με συμβόλαιο τεσσάρων ετών και συμφωνία για το 80% των δικαιωμάτων του Αργεντινού, που φέτος έχει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εφόσον επιβεβαιωθούν όλα αυτά, ο Ρέι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα αφήσει την …Τόμπα (Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba το πλήρες όνομα της Γοδόι Κρουζ) για να έρθει στην Τούμπα, εκπληρώνοντας το όνειρό του.

«Σήμερα σκέφτομαι μόνο τη Γοδόι Κρουζ, αλλά το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Θα ήθελα πολύ να πάω εκεί για χάρη της οικογένειάς μου και των δικών μου ανθρώπων», δήλωσε ο Ρέι πριν από λίγες εβδομάδες,

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως για τον Αργεντινό τερματοφύλακα έδειξαν τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρον η Σεβίλλη και η Αταλάντα, όμως φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη και από αυτή των Ισπανών και από αυτή των Ιταλών. Πάντως, η Γοδόι Κρουζ έχει μόνο το 50% των δικαιωμάτων του Ρέι, αφού το 25% ανήκει σε εταιρία μάνατζερ και το υπόλοιπο 25% στον …ίδιο.

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη στη Θεσσαλονίκη και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά δεν πρέπει να προκάλεσε έκπληξη στους οπαδούς της Γοδόι Κρουζ, αφού εδώ και καιρό ο Ρέι είχε αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως …ψάχνεται να αποχωρήσει. "Πάντα κοιτάω τι είναι καλό για μένα και για το κλαμπ. Η Γοδόι Κρουζ είναι ένα κλαμπ που ζει πουλώντας ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι ξεκάθαρο", δήλωσε την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Το μεγάλο όνειρο του Ροντρίγκο Ρέι βέβαια, είναι άλλο. "Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και είμαι ένας από αυτούς. Εύχομαι να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο", δήλωσε το Σάββατο 3 Ιουνίου, λέγοντας επίσης πως "ότι και αν συμβεί στο μέλλον, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Γοδόι Κρουζ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο και να ζήσω το παρόν".

Aυτή τη στιγμή, η Γοδόι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (15η σε σύνολο 30 ομάδων) και αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο Ρέι όμως δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι όπως αναφέρουν στην Αργεντινή λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ και τη θέση του θα πάρει ο Ρομπέρτο Ραμίρεζ.

Ο 26χρονος γκολκίπερ βρίσκεται ωστόσο στην αποστολή και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Ροζάριο δήλωσε πως τα πάντα για τη μεταγραφή του θα ολοκληρωθούν σήμερα και πως είναι πολύ χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.