Ads Top

Κοντά σε τρεις ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στη βάση του μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της για να κάνει πράξη τις εισηγήσεις του Μπέσνικ Χάσι για την ενίσχυση της ομάδας.




Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσουν ακόμη και τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τους Μεντί Καρσελά, Εμανουέλ Εμενίκε και Βάντις Οτζίτζα-Οφόε να αποτελούν τους εκλεκτούς. Εναλλακτική επιλογή για τη θέση είναι ο Γκαέλ Κακουτά.

Πιο κοντά από όλους είναι ο Βέλγος με μαροκινές ρίζες εξτρέμ, που δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμη και μέσα στην ημέρα. Ο 28χρονος άσος έχει πει το «ναι», η ρήτρα αγοράς του από τη Γρανάδα είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει με μια φόρμουλα δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά στον σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα αξιώνει 2 εκατ. ευρώ και ο 30χρονος Νιγηριανός φορ κάτι λιγότερο για ετήσιο συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις και παρότι μέχρι χθες βράδυ δεν υπήρξε συμφωνία, αυτή φαίνεται πως δεν απέχει πολύ.

Τέλος, σχετικά με τον Οτζίτζα-Οφόε, ο 28χρονος Βέλγος τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και πιέζει για την πώλησή του, προκειμένου να συνεργαστεί ξανά με τον Μπέσνικ Χάσι. Οι Πειραιώτες φέρονται να προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στη Λέγκια, που μέχρι στιγμής εμφανίζεται αρνητική αλλά δεδομένου ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο ίσως να το ξανασκεφτεί.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει ζητήσει κι άλλον παίκτη για το κέντρο, με τον Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ να είναι στη λίστα. Ο 33χρονος Βέλγος καλύπτει αγωνιστικά τον Κοσσοβάρο προπονητή, αλλά η γαλλική ομάδα δεν θα δώσει εύκολα έναν παίκτη που έπαιξε βασικός σε όλα τα παιχνίδια τη την τελευταία περίοδο, κι ας λήγει το συμβόλαιό του σε έναν χρόνο. Όσο για τον Στίβεν Ντεφούρ, οι πιθανότητες είναι μειωμένες, αφού η Μπέρνλι δεν τον αφήνει εύκολα και χωρίς ένα σημαντικό ποσό.

Αναφορικά με τον στόπερ, από την ΠΑΕ διαψεύδονται τα νέα πολωνικά σενάρια για τον Μίχαλ Πάζνταν της Λέγκια, ενώ η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος έχει εγκαταλειφθεί.

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.