Ads Top

Τρέχουν και δε φτάνουν στο Λιμάνι για μεταγραφές - Ο «ζόρικος», το τριπλό «χτύπημα» και ο «αλμυρός»!


Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει τους πρωταθλητές και οι κινήσεις κορυφώνονται για την ενίσχυση του ρόστερ. Τι γίνεται με τους στόχους, ποιοι είναι κοντά και ποιοι είναι μακριά...

Ο χρόνος πλέον δεν είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού, ο οποίος πρέπει να ενισχυθεί άμεσα ώστε ο Μπέσνικ Χάσι να έχει στη διάθεσή του τους νέους παίκτες το συντομότερο δυνατό, ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Ιουλίου.

Τα μεταγραφικά μέτωπα είναι πολλά για τους Πειραιώτες. Σε άλλα οι εξελίξεις "τρέχουν" και σε άλλα δείχνουν να έχουν "παγώσει".

Το τελευταίο όνομα που μπήκε έκανε την εμφάνισή του στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μπραμ Νόιτινκ. Καλή περίπτωση στόπερ από την Άντερλεχτ, προέρχεται από "γεμάτη" σεζόν (44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ στα θετικά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Πάντως, το αρνητικό της υπόθεσης του Ολλανδού έγκειται στη βελγική αγορά, η οποία έχει ξεφύγει οικονομικά για τα ελληνικά δεδομένα. Ειδικά η Άντερλεχτ την "πάτησε" μια φορά με την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά έκτοτε έχει αλλάξει πολιτική και το πιθανότερο είναι να ζητήσει "τον ουρανό με τ' άστρα" σε περίπτωση κρούσης του Ολυμπιακού για τον Νόιτινκ.

Κατά τα άλλα, "ζόρικη" θεωρείται και η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ εξαιτίας της σκληρής διαπραγματευτικής γραμμής της Ναντ. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συγκεκριμένη υπόθεση επειδή ο παίκτης θέλει πάρα πολύ να έρθει στο Λιμάνι, πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να έχουν αίσιο τέλος.

Οι τρεις στόχοι και ο "αλμυρός"
Στον αντίποδα, στάσιμα δείχνουν να είναι τα πράγματα αναφορικά με τρεις βασικούς στόχους, τον Εμενίκε, τον Οφόε και τον Καρσελά. Για τον πρώτο σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν ότι το κασέ του είναι αρκετά υψηλό και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον πάρει ως δανεικό με τη Φενέρμπαχτσε να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του. O δεύτερος επιθυμεί σφόδρα τη μεταγραφή του στον Πειραιά και ακολουθεί ξεκάθαρη τακτική πίεσης προς τη Λέγκια, ωστόσο η οικονομική διαφορά που χωρίζει τους Ερυθρολεύκους από τους Πολωνούς είναι μεγάλη. Όσο για τον τρίτο, εμφανιζόταν "κλεισμένος" μέχρι πριν κάποιες μέρες, αλλά στην πραγματικότητα η υπόθεσή του δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

Παράλληλα, υπάρχει το όνομα του Γκαέλ Κακουτά, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόοδος.

Παρόμοια τα δεδομένα και για τον Ντούγιε Τσοπ (φωτό) της Κάλιαρι, με τους Πειραιώτες να παίρνουν ...σειρά για τον παίκτη, αφού ο Κροάτης έχει προταθεί πολλάκις σε ελληνικούς συλλόγους στο παρελθόν. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της ΑΕΚ, η οποία ρώτησε για τον διεθνή επιθετικό, όμως η απάντηση που εισέπραξε είναι ότι δεν συζητάται καν το ενδεχόμενο αγοράς. Παράλληλα, τα χρήματα που ζητήθηκαν ακόμα και για δανεισμό ήταν πολλά, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ένωσης. Μάλλον, όμως, είναι πολλά και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κινήσει καμία διαδικασία για τον Κροάτη φορ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.