Ads Top

Αυτός παίρνει προβάδισμα για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο - "Τρελαμένοι" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!


Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο η περίπτωσή του φαίνεται να κερδίζει έδαφος! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όμως δεν… τρελαίνεται στη σκέψη να τον δει στην Τούμπα. Το αντίθετο…


Σύμφωνα με τον Λούμπος Μίχελ, μέχρι την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα έχει προπονητή! Τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, πολλά! Ένα από αυτά ωστόσο, προκαλεί… αρνητικές σκέψεις στο μεγαλύτερο μέρος των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο λόγος για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον πρώην προπονητή της Ξάνθης να παραμένει στα υπόψη του Λούμπος Μίχελ που πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Ρώμη και επιπροσθέτως να φαίνεται να κερδίζει έδαφος όσο περνούν οι ημέρες και ο ασπρόμαυρος πάγκος παραμένει… ακέφαλος!

Ωστόσο οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να δουν τον υιό Λουτσέσκου στην Τούμπα ούτε… ζωγραφιστό. Οι λόγοι είναι δύο. Και γιατί θεωρούν πως με αυτόν προπονητή η ομάδα τους θα κάνει… ένα βήμα πίσω και γιατί έχουν τις χειρότερες των εντυπώσεων από τον Ρουμάνο λόγω της συμπεριφοράς του στα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αντιθέτως, ο κόσμος του ΠΑΟΚ… διατυμπανίζει μέσω των ραδιοφώνων και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης την επιθυμία του για πρόσληψη ενός έμπειρου και εγνωσμένης αξίας προπονητή, που θα έχει όλο το «πακέτο» για να οδηγήσει τους ασπρόμαυρους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.