Ads Top

Έφτασε η ώρα για την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ! Ανακοινώνεται ακόμα και σήμερα!


Αφού βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ περνάει τώρα στη φάση των μεταγραφών. Η πρώτη, όπως όλα δείχνουν, θα αφορά την άμυνα!

Ο λόγος για τον Ντόριαν Λεβέκ, τον 27χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν και αποτελεί προσωπική επιλογή του Λούμπος Μίχελ!

Υπάρχει, μάλιστα, η πληροφορία που αναφέρει πως ο Λεβέκ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον «δέσει» με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι του 2020!

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς έχει ήδη ενημερωθεί για την συγκεκριμένη κίνηση που του προσφέρει ασφάλεια αλλά και επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας αφού στο ρόστερ υπάρχει και ο Μάριν Λέοβατς, που λόγω του Λεβέκ θα έχει φέτος έντονο συναγωνισμό για τη θέση στη βασική ενδεκάδα αλλά και δεν θα χρειαστεί να αγωνίζεται ...βρέξει-χιονίσει, ελλείψει άλλου έμπειρου αριστερού μπακ!

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Λεβέκ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των Θεσσαλονικέων, ενώ θα πάρουν σειρά οι κινήσεις που θα αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα, του στόπερ, του κεντρικού χαφ, του εξτρέμ και του περιφερειακού επιθετικού!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.