Ads Top

Αυτός ο Έλληνας μπαλαδόρος «έφτιαξε» τον Χάσι – Πού τον είδε να αγωνίζεται και έτριβε τα μάτια του


"Τρελάθηκε" ο Αλβανός κόουτς, αλλά και όλοι στον Ολυμπιακό, μ΄ αυτόν τον παικταρά.


Μπορεί να πέρασε στα ...ψιλά από άποψη ειδησεογραφίας, όμως στο Λιμάνι μόνο αδιάφορα δεν αντιμετώπισαν την πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη με την εθνική ομάδα της Ελλάδας απέναντι στη Βοσνία.

Μπορεί ο "Φορτού" να ήταν ο μοναδικός "ερυθρόλευκος" που αγωνίστηκε στη Ζένιτσα, ωστόσο στην Πλατεία Αλεξάνδρας το …χάρηκαν με την ψυχή τους. Γιατί ήταν μια εμφάνιση από τα παλιά για τον Θεσσαλό μπαλαδόρο, που γέμισε με χιλιάδες υποσχέσεις τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ο Φορτούνης αποτελεί τον πλέον κομβικό παίκτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού τα δύο τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα όταν είναι καλά ο 24χρονος στα ματς να παίζει καλά όλη η ομάδα. Γι' αυτό και όλοι στο Λιμάνι θέλουν τον Φορτούνη με ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία, κάτι για το οποίο σίγουρα βοηθά η εμφάνισή του στη Ζένιτσα, αλλά και το αποτέλεσμα που απέσπασε η εθνική ομάδα.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού είχε πολύ μεστή παρουσία σε αυτόν τον πολύ σκληρό και απαιτητικό αγώνα της εθνικής Ελλάδας και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να κατακτηθεί ο βαθμός. Ζητούσε διαρκώς την μπάλα και από τα πόδια του περούσαν όλες οι επιθετικές πρωτοβουλίες της γαλανόλευκης, ενώ βοήθησε σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Παράλληλα, έδειξε μεγάλη προσήλωση στο πλάνο και την τακτική και κέρδισε πολλά φάουλ στη μεσαία γραμμή, που "έσπασαν" το ρυθμό των Βόσνιων.

Γενικότερα, στις λιγοστές αντεπιθέσεις της Ελλάδας ήταν πρωταγωνιστής, μοιράζοντας αμέσως και εύστοχα τις πάσες για να βγει γρήγορα στην κόντρα η ελληνική ομάδα. Πολύ καλές ήταν και οι εκτελέσεις του στα κόρνερ, που ανέλαβε.

Όλα τα παραπάνω έκαναν, ασφαλώς, τον Μπεσνίκ Χάσι και τον Αρμάντο Ουσίγιος, καθώς και όλους τους υπόλοιπους "ερυθρόλευκους" επιτελείς, να "τρίβουν τα χέρια τους" από ικανοποίηση και να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του παίκτη της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Θεωρήθηκε γενικά στον Πειραιά πως ήταν το τέλειο ...προμήνυμα από τον Φορτούνη, για τον τρόπο που θα παρουσιαστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.