Ads Top

Πόσα; Αυτή είναι η αλήθεια για το ακριβές συμβόλαιο του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό!


Αρκετά γενναία αύξηση- δε συμφωνείτε;

Το SDNA φέρνει στο φως τις λεπτομέρειες και τα ακριβή ποσά που ανέτρεψαν τα δεδομένα και έπεισαν τον Βαγγέλη Μάντζαρη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό Superfoods «έτρεξε» τα θέματα των ανανεώσεων του Γιώργου Πρίντεζη και του Βαγγέλη Μάντζαρη και μπόρεσε να «δέσει» και τους δύο παίκτες στο λιμάνι. Βέβαια, μετά την ανανέωση του 27χρονου γκαρντ ακολούθησε μεγάλος ντόρος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει λόγο για συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον παίκτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τους νταμπλούχους Ελλάδας δεν υπήρχαν απλά προσεγγίσεις, αλλά και διαπραγματεύσεις, οι οποίες κορυφώθηκαν μετά το φινάλε των τελικών. Η πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν χαμηλότερη από αυτή που έχει δημοσιοποιηθεί και... ακούγεται τις τελευταίες ώρες. Ήταν, δηλαδή, κάτω από 3.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο ότι τα ραντεβού με τους «πράσινους» έγιναν, κάτι που άλλωστε δεν διέψευσε ποτέ και η πλευρά του παίκτη.

Το σημείο προσέγγισης με τον Παναθηναϊκό είχε βρεθεί και οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης κάλυπταν τις οικονομικές απαιτήσεις του «Μάντζα», ενώ παράλληλα... πόνταραν και στα οπαδικά αισθήματα που είχε σε πιο μικρή ηλικία, πριν πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Μάντζαρης, λοιπόν, πήγε στο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στην «Arcadia» χωρίς να έχει στο μυαλό του αυτό που επακολούθησε, δηλαδή το... κόκκινο χαλί των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους». Τα... αφεντικά του μπασκετικού Ολυμπιακού αποφάσισαν όχι μόνο να ανταμείψουν τον παίκτη, αλλά να κάνουν κάτι που πιθανότατα γίνεται για πρώτη φορά επί των ημερών τους, σε μια κίνηση με την οποία βγήκαν κερδισμένοι διπλά (αγωνιστικά και επικοινωνιακά). Με την παραμονή του Μάντζαρη κράτησαν ενωμένο και αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας τους, ενώ κράτησαν... κλειστή την πόρτα και για άλλους Έλληνες παίκτες, σε μια συμβολική κίνηση.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες του SDNA υπογραμμίζουν πως οι Αγγελόπουλοι δεν αύξησαν απλά τις αποδοχές του διεθνή γκαρντ. Έφτασαν κυριολεκτικά σε 100% αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του! Του έδωσαν, δηλαδή, ένα τριετές συμβόλαιο που ο πρώτος χρόνος θα του αποφέρει 800.000 ευρώ, ο δεύτερος 900.000 ευρώ και ο τρίτος 900.000 ευρώ. Το προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη ήταν 400.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 450.000 ευρώ τον δεύτερο και 450.000 τον τρίτο. Επομένως, του διπλασίασαν ακριβώς την αμοιβή του για κάθε χρόνο!

Μάλιστα, του είπαν ότι θέλουν να του κάνουν διπλασιασμό των αποδοχών του. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Η πρότασή τους υπερκάλυψε τις όποιες ανησυχίες είχε ο 27χρονος άσος, αλλά και την αποφάση που φαινόταν να έχει πάρει εκείνη τη στιγμή.

Τα χρήματα που έδωσαν οι Αγγελόπουλοι στον Μάντζαρη δεν ήταν μόνο καλύτερα από αυτά που περιμένε ο παίκτης, αλλά και από αυτά που θα μπορούσε να φανταστεί. Το εξαιρετικό, από οικονομικής πλευράς, συμβόλαιο σε συνδυασμό με την αποφασιστηκότητα των Αγγελόπουλων να κρατήσουν τον παίκτη στο ΣΕΦ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μέχρι το 2020.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.