Ads Top

Μεγαλώνει η αγωνία! Αναβλήθηκε η δίκη του Ολυμπιακού λόγω ΠΑΟΚ - "Βαλλόμαστε πανταχόθεν"!


Ένταση και αναβολή! Δεν θα εκδικαστεί σήμερα η απολογία των Πειραιωτών, για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι διάλογοι των δύο πλευρών!


Αναβολή μίας ημέρας θα υπάρξει στην δίκη του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς η απολογία των Πειραιωτών μεταφέρθηκε για αύριο Παρασκευή στις 14.00, μετά από αίτημα του ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες τόνισαν πως δεν πρέπει να γίνει δεκτή η παρέμβαση του ΠΑΟΚ, καθώς μεταξύ άλλων είναι και εκπρόθεσμη, ωστόσο ο Δικέφαλος ζήτησε αναβολή, ώστε να είναι μέσα στο όριο!

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες και η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση", ανέφερε αρχικά δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας και πρόσθεσε ότι:"Ζητάμε την απόρριψη της πρόσθετης παρέμβασης του ΠΑΟΚ"!

Από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μαυρομάτης απάντησε πως "Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο".

Τελικά, η επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ, εξέλιξη που βρήκε όμως αντίθετους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

"Θα προτιμούσαμε να εκδικαστεί σήμερα, όποτε συμπληρώνεται το 24ωρο", υποστήριξε αρχικά ο Αργύρης Λίβας και συνέχισε: "Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, Κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, Είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν"!

Από τον ΠΑΟΚ πάντως τόνιζαν, πως η αναβολή ήταν αυτονόητη και τους ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή, αρκεί ο χρόνος μέχρι αύριο να χρησιμοποιηθεί για το αυτονόητο το οποίο είναι να κληθούν οι μάρτυρες!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.