Ads Top

Διπλό «χτύπημα» από ΑΕΚ! Ποιους 2 ποδοσφαιριστές έκλεισε για την επόμενη τριετία;


Μπορεί ν' αργεί ακόμα η μεταγραφική περίοδος, όμως η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη δύο πολύ σημαντικές κινήσεις! Ποιες είναι αυτές;

Nωρίτερα, με αφορμή την απόφαση της ΑΕΚ να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου, διαβάσατε ότι στην Ένωση σκοπεύουν να τελειώσουν άμεσα με τα νέα συμβόλαια των Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλου και Μπακάκη.

Οι εξελίξεις δεν άργησαν καθόλου, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οι δύο τελευταίοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση. Τόσο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος όσο και ο Μιχάλης Μπακάκης θα υπογράψουν με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ νέα συμβόλαια χρονικής διάρκειας 2+1 χρόνων.

Όπως είναι γνωστό, στην περίπτωση του Λαμπρόπουλου ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε προσωπικά εντολή να τελειώσει η ανανέωσή του λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πλατανιά, στον οποίο υπέστη το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.


Κίνηση για την οποία, μάλιστα, μετέφεραν την εκτίμησή τους και οι γονείς του ποδοσφαιριστή σήμερα στους ανθρώπους της ομάδας, στο νοσοκομείο στο οποίο ο παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.