Ads Top

Δεν είναι μόνο ο Λεάλι - Ο Βούζας έστειλε ξεκάθαρο "μήνυμα" και σε άλλον!


Μπορεί τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Ιταλό, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε και ο αποκλεισμός ακόμα ενός παίκτη του Ολυμπιακό από την αποστολή του ντέρμπι!

Ο Νικόλα Λεάλι πλήρωσε την κάκιστη εμφάνιση του κόντρα στη Μπεσίκτας  με τη θέση του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε.

Υπάρχει, όμως, ακόμα ένας παίκτες που ήταν κατώτερος του αναμενομένου απέναντι στους Τούρκους και έμεινε επίσης εκτός από το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, στον οποίο ο Βασίλης έδειξε ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του!

Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που τον έβγαλε από τη ναφθαλίνη μετά τον παραγκωνισμό του από τον Μπέντο βάζοντάς τον στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Γερμανός όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ήταν «εξαφανισμένος» και κόντρα στη Μπεσίκτας, όταν μπήκε ως αλλαγή. Έτσι, με τον αποκλεισμό του από το ντέρμπι ο Βούζας του έστειλε σαφές «μήνυμα» ότι πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί αν θέλει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.