Ads Top

Οι Ολυμπιακοί αντέγραψαν τους ΑΕΚτζήδες! (pic)


Δεν εξέφρασαν μόνο οπαδοί της Ένωσης την αντίθεσή τους για την απόφαση κατά των δύο μοναχών αλλά και φίλοι των Πειραιωτών.


Την Τετάρτη μερικές ώρες πριν τον επαναληπτικό του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Λεβαδειακού προκάλεσε μέγιστη εντύπωση η παρουσία οπαδών της Ένωσης στη Βουλή, όπου ανήρτησαν πανό με κοινωνικό μήνυμα πίσω από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, το οποίο στη συνέχεια πήρε θέση στο πέταλο της Θύρας 1 στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα το πανό καταδίκαζε την απόφαση του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, το οποίο επέβαλλε ποινή 20ετούς κάθειρξης σε δύο μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος. «ΑΕΚ, Θρησκεία, Ορθοδοξία», φώναξαν οι οργανωμένοι φίλοι του Δικεφάλου, οι οποίοι να ξεκαθαρίσουμε, ότι ΔΕΝ ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο. Το αντίθετο μάλιστα! Είναι πολιτικοποιημένοι και παίρνουν θέση ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας.

Μήνυμα για την Εσφιγμένου δεν έστειλαν μόνο οι ΑΕΚτζήδες. Μία μέρα μετά, στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης ανέβηκε πίσω από την εστία, που βρίσκεται από τη μεριά της Θύρας 7, πανό με παρόμοιο περιεχόμενο. «Όχι στις βουλές του κάθε υποταγμένου, κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου», ανέγραφε το πανό, το οποίο μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που εξασφάλισε ο σκύλος.



*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.