Ads Top

«Καθάρισε» σαν λίμπερο για τον Ολυμπιακό ο βοηθός! (pics)


Ο βοηθός Κασσαβέτης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας εφηύρε οφσάιντ κι έκοψε τετ-α-τετ του Τόνι Κάλβο, προστατεύοντας τον Ολυμπιακό από το 2-2 στην Βέροια!


Ως άτυπος… λίμπερο για τον Ολυμπιακό λειτούργησε ο βοηθός Παναγιώτης Κασσαβέτης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας στο 52ο λεπτό του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που ο Τόνι Κάλβο στο 52ο λεπτό έφευγε τουλάχιστον δύο μέτρα καλυπτόμενος από την άμυνα του Ολυμπιακού κι ήταν έτοιμος να βγει τετ-α-τετ με τον Καπίνο σε κλασική ευκαιρία να γίνει το 2-2 με την Βέροια, ο βοηθός σήκωσε την σημαία κι ανακάλυψε οφσάιντ, σε μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στην Βέροια.

Δείτε στο κάτω μέρος της εικόνας που βρίσκεται ο Κάλβο, αλλά και την κανονική θέση που βρίσκεται ακόμη και ο Καπετάνος, ο οποίος βρίσκεται δύο μέτρα μπροστά από τον συμπαίκτη του.


Το… σόου του Κασσαβέτη είχε αρχίσει από το πρώτο ημίχρονο, όταν λίγο πριν την ανάπαυλα άφησε τον Σεμπά να φύγει από καθαρή θέση οφσάιντ, σε μία φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του, αλλά δεν κατάφερε να την πιάσει!

Δύο καθαρές κι εύκολες φάσεις μα δύο διαφορετικά σταθμά σε ότι αφορά το κριτήριο του βοηθού, δύο φάσεις που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, με τον Κασσαβέτη να προστατεύει τον Ολυμπιακό από μία καραμπινάτη ευκαιρία που θα μπορούσε να φέρει το 2-2.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.