Ads Top

Ρουκέτες Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ και Ίβιτς! - "Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, δεν θ' αλλάξω"!


Εξω από τα δόντια τα λέει ο Γιώργος Τζαβέλλας για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ κα όσα τον χώριζαν με τον Βλάνταν Ίβιτς.




Ο Έλληνας αμυντικός έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της βράβευσης του ΠΣΑΠ και αναφέρθηκε στον νέο σταθμό της καριέρας του, στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά:

«Πάντα θα μου λείπετε, σαν άνθρωπος μου αρέσει η ένταση, είναι μια νέα αρχή για μένα στην καριέρα μου, τον επόμενο καιρό θα τα ξαναπούμε, εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία, είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση δική σας σε συνδυασμό με τον ΠΣΑΠ και εύχομαι καλύτερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, δεν θα το συγκρίνω με το δικό μας, υπάρχει ανταγωνισμός τεράστιος, μου αρέσουν οι προκλήσεις και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να τη βοηθήσω. Σίγουρα είναι η προσαρμογή πάντα δύσκολη, ειδικά στην Τουρκία που είναι μια διαφορετική χώρα απ’ τη δική μας αλλά νομίζω ότι δεν θα αργήσω να προσαρμοστώ.

Ήταν ένα απ’ τα πιο δύσκολα φθινόπωρα στην καριέρα μου, δεν είναι η ώρα να κουβεντιάσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν για να μη δημιουργήσω και πρόβλημα, δεν κρύβομαι πίσω απ’ το δάχτυλό μου, δεν πρόκειται να αλλάξω για τίποτα και για κανέναν. Δεν φεύγω πικραμένος ούτε αδικημένος, φεύγω γιατί ένας κύκλος έκλεισε, κανείς από τους δύο δεν ήθελε να προσπαθήσει για κάτι παραπάνω και μένουμε εκεί. Υπάρχει μία αγάπη εξαιρετική προς τον κόσμο και εξαιρετική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, υπάρχουν καλά συναισθήματα, δεν ξεχνάω και τον αγάπησα τον ΠΑΟΚ όπως και τις προηγούμενες ομάδες. Το ίδιο θα κάνω και στη νέα μου ομάδα. Δεν είχα ποτέ παράπονο απ’ τον κόσμο, χαίρομαι να μιλάω μαζί του, ποτέ δεν υπήρξα απόμακρος.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο καθένας προσπαθεί το καλύτερο για τον εαυτό του, εγώ είμαι ήρεμος, δεν έχω μιλήσει καθόλου και αυτό που με νοιάζει είναι η καινούργια μου ομάδα και να είμαι καλά για τα παιχνίδια της Εθνικής τον Μάρτιο.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα, όταν κάτι χαλάει είναι καλύτερο να το αφήνουμε, αυτή τη στιγμή στην Εθνική το κλίμα είναι μαγικό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και θα το παλέψουμε. Πάντα θα είμαι ο εαυτός μου σας το υπόσχομαι».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.