Ads Top

Έτσι τους "φτιάχνει" ο Ουζουνίδης – Δες τι κάνει την ώρα του παιχνιδιού - "Ξύπνησε" μέχρι και ο Μπεργκ!


Τρομερή ενέργεια από τον Έλληνα τεχνικό κατά τη διάρκεια του αγώνα! Πώς έχει συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του τσιτωμένους; Ακόμα και ο Σουηδός άσος πήρε τα χαμπάρια του!


Από το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε ότι θα… βαρεθούμε να τον ακούμε να φωνάζει στα ματς των Πρασίνων μέχρι οι παίκτες να αφομοιώσουν πλήρως τη φιλοσοφία του και το σύνολο να βελτιωθεί σε σχέση με την πολύ κακή εικόνα που παρουσίαζε επί Στραματσόνι.
Αυτό ακριβώς έκανε και απόψε στο Περιστέρι. Ο Έλληνας τεχνικός δεν άφησε φάση χωρίς να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Για όποιον παρακολούθησε το ματς -και ειδικότερα εξαιτίας της απουσίας κόσμου από τις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου- ήταν εμφανές ότι ο Ουζουνίδης δε σταμάτησε λεπτό να φωνάζει από την έναρξη της αναμέτρησης μέχρι το τέλος.

Ο 48χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει υιοθετήσει αυτό τον τρόπο συμπεριφοράς στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ώστε να έχει τους παίκτες… στην τσίτα, θεωρώντας πως έτσι θα προσαρμοστούν ευκολότερα σε όσα τους ζητάει και παράλληλα δε θα χάσουν σε κανένα σημείο τη συγκέντρωσή τους ώστε να μη "στραβώνουν" τα ματς εξαιτίας ατομικών λαθών, όπως πολλάκις συνέβαινε επί Στραματσόνι.

Προφανώς, η νέα αυτή κατάσταση με την έντονη παρεμβατικότητα του προπονητή στις αναμετρήσεις δείχνει να κάνει καλό στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, μεταξύ των οποίων και του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός, που εδώ και καιρό είναι ντεφορμέ, πραγματοποίησε απόψε την καλύτερή του εμφάνιση το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο πέτυχε το γκολ που έψαχνε για να «ξεμπουκώσει», αλλά ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός. Σε γενικές γραμμές, η αποψινή του εμφάνισή θύμισε περισσότερο τον καλό Μπεργκ, παρά αυτόν που βλέπαμε το τελευταίο δίμηνο.

Οι Πράσινοι ελπίζουν πως η αποψινή βραδιά θα είναι η αρχή για την «αναγέννηση» του Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη. Το μόνο σίγουρο, πάντως, για τον Ουζουνίδη είναι πως από τη στιγμή που βλέπει το μεγάλο του αστέρι -και όχι μόνο- να ανταποκρίνεται στην προσέγγισή του, δεν πρόκειται να την αλλάξει!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.