Ads Top

Κακή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό: "Κίνδυνος" απ' το πουθενά για μεγάλο του αστέρι λόγω ...Μαζουακού!


Μεταγραφικό κώλυμα και χαμένα πολλά εκατομμύρια για τους Πειραιώτες εξαιτίας του ...Γάλλου παίκτη! Ποιον top «ερυθρόλευκο» αφορά η υπόθεση και τι παίζεται από πίσω;


Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναπαρήχθησαν και από ελληνικά Μέσα, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Λονδρέζων στο πρόσωπο του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού.




Η υπόθεση, βεβαίως, κάθε άλλο παρά απλή είναι αφού για τον Σέρβο μέσο αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες λόγω της καταπληκτικής σεζόν που πραγματοποιεί.
Tην ίδια στιγμή, οι Ερυθρόλευκοι δε φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές τους μεσούσης της σεζόν κι αν δεν πάρουν τα ανάλογα χρήματα (10+ εκ. ευρώ).

Όσον αφορά, μάλιστα, το ζωηρό, όπως αποδεικνύεται, ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, η οποία φέρεται να προσφέρει σε πρώτη φάση 8,5 εκ. ευρώ, υπάρχει και ένα επιπλέον στοιχείο που καθιστά την περίπτωση ακόμα πιο δύσκολη και έχει να κάνει με ένα πρόσφατο "πάρε-δώσε" των δυο συλλόγων.

Ο λόγος για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό στους Λονδρέζους το περασμένο καλοκαίρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλο ντόρος.

Όπως είχε διαρρεύσει τότε, ένα εκατομμύριο λίρες, από το ποσό της συμφωνίας (περίπου 6 εκατομμύρια), έκανε φτερά, με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ να διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν πού πήγαν τα χρήματα!

Φυσικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα ήταν καθαρά εσωτερικό της Γουέστ Χαμ και οι Πειραιώτες δεν είχαν την παραμικρή ευθύνη για το χαμένο ποσό, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι της πιάτσας. Όπως και να έχει, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θορυβήθηκαν και πλέον είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Συνεπώς, από τη στιγμή που δεν έχουν μεσολαβήσει ούτε πέντε μήνες από το συγκεκριμένο ...περίεργο περιστατικό, οι δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητες και θα πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες από τις δύο πλευρές για να ξεπεραστούν, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.