Ads Top

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό: Ψάχνει ομάδα στον Τουρέ ο Σέλουκ!


Ο Ιβοριανός έμεινε ξανά εκτός αποστολής, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται και πλέον τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει περί ενδιαφέροντος από Μίλαν, Γουέστ Χαμ και Αραβία δεν μπορεί να είναι τυχαία και να μην φέρουν τη σφραγίδα του μάνατζερ του Γιάγια.
Ο Γιάγια Τουρέ θα δει άλλο ένα παιχνίδι από την εξέδρα. Ούτε για το δευτεριάτικο ματς με τον Παναιτωλικό (3/12, 19:30) είναι στην αποστολή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Για τον Ιβοριανό άνοιξε η πόρτα της εξόδου από τη διακοπή του Νοεμβρίου, όταν άρχισε ο Ντμίτρι Σέλουκ να εξαπολύει κεραυνούς σε Μοντεστό και Καρεμπέ (σ.σ. δεν τους κατονόμασε, αλλά αυτούς εννοούσε), θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη μη χρησιμοποίηση του Τουρέ.

Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί από την αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Μπέτις, Παναιτωλικό και κάπως έτσι άρχισε να μετράει γρηγορότερα πλέον η αντίστροφη μέτρηση του Ιβοριανού άσου στο λιμάνι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει ένα σωρό ρεπορτάζ στο εξωτερικό που αναφέρουν ότι ομάδες από την Αραβία, αλλά και σύλλογοι από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Μίλαν, Γουέστ Χαμ και όχι μόνο) ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Προφανώς και δεν γράφονται όλα αυτά τυχαία, μιας και ο Σέλουκ φέρεται εδώ και πολύ καιρό να έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό του Τουρέ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έχει κυκλοφορήσει το σενάριο ότι μέχρι και τα πρωταθλήματα της Κίνας ή των ΗΠΑ κοιτάζει ο ατζέντης του Αφρικανού, με την αγορά του MLS πάντως να ανοίγει τον Φεβρουάριο...

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.