Ads Top

Απίστευτη «κλοπή» στον ΠΑΟ, έτσι έχασαν την ταλεντάρα!


Τραβούν τα μαλλιά τους στο Τριφύλλι. Ποιος έκανε «ντου» και άρπαξε ένα από τα μεγάλα ταλέντα της πράσινης ακαδημίας!
Στον Παναθηναϊκό όλα λειτουργούν ρολόι και ενόψει της αλλαγής στα διοικητικά της ΠΑΕ, φαίνεται πως η ομάδα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει άλλα οικονομικά προβλήματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μάλιστα, έχει καθησυχάσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως άμεσα θα γίνουν οι πληρωμές και ότι δε θα επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα. Κάτι που ισχύει και μαρτυράει πως, πλέον, η ομάδα βαδίζει σε μια άλλη εποχή, με την είσοδο του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Η «κλοπή» του Σιατούνη

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ευχάριστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σημερινό φιλικό με τον Αιγινιακό θα πάρουν μέρος 10 παιδιά από τη μικροότερη ομάδα. Πρόκειται για τους: Αθανασακόπουλο, Ηλιάδη, Ζερβόπουλο, Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Τζαβίδα, Καλομοίρη, Σκεντεράϊ, Καραγιάννη και Χριστοδούλη.

Σημειώνουμε δε ότι οι Καράγιαννης (στόπερ) και Ηλιάδης (χαφ) πρόσφατα υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ, κάτι που αποδεικνύει ότι στο Τριφύλλι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, θέλοντας να αναδείξουν το νέο αίμα του συλλόγου.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν κατάφεραν να κρατήσουν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ακαδημίας, τον νεαρό Αντώνη Σιατούνη, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο πήγε στη Σαμπντόρια. Μάλιστα, ο Τάκης Φύσσας είχε εισηγηθεί από το τέλος της περασμένης σεζόν να υπογράψει ο νεαρός αμυντικός επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο μικρός να χαθεί και οι Πράσινοι να πάρουν μόνο ένα μικρό ποσό (κοντά στις 60.000 ευρώ) για τα τροφεία. Μία υπόθεση που χειρίστηκε ο γνωστός μάνατζερ, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος στην ουσία «έκλεψε» τον 16χρονο άσο από τον Παναθηναϊκό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.