Ads Top

Αποφασισμένος να καθιερωθεί ο Μάνος


Μετά τον τραυματισμό των Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ήταν δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μάνος θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. 
Μπορεί τόσο στο ματς με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, όσο και σε αυτό με τον Απόλλωνα, στο Καραϊσκάκη, να πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αρχικά, ναι μεν στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο δεν σκόραρε, όμως είχε θετική παρουσία και αποτέλεσε πηγή κινδύνου για την άμυνα των Κρητικών. Στο χθεσινό (29/10) παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», λοιπόν, ο 24χρονος στράικερ μπήκε ως αλλαγή στο 75’, αντικαθιστώντας τον Μπουχαλάκη, και στο 90’ σκόραρε το «χρυσό» γκολ του Θρύλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Και χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα. Όπως και να’ χει, ο Μάνος αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Πορτογάλος τεχνικός, αρπάζοντάς τις από τα… μαλλιά.

Ο νεαρός επιθετικός διαθέτει μεγάλο ταλέντο, είναι «καθαρός» φορ, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ξεχωριστή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και δεδομένα, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο στα ματς που ακολουθούν.

Φυσικά, μεγάλος του στόχος είναι να καθιερωθεί, σταδιακά, στον Ολυμπιακό. Και αν συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, μπορεί να τα καταφέρει...

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.