Ads Top

«Έχει πιάσει… τρέλα τους ΓΑΥΡΟΥΣ!»


Έχει τονιστεί αρκετές φορές, αλλά είναι και ξεκάθαρο, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού γουστάρει τη φετινή ομάδα. 
Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν συνεχώς τη στήριξή τους προς τον Θρύλο, παίζοντας και εκείνοι σημαντικό ρόλο στην εντυπωσιακή εικόνα του συλλόγου μέχρι στιγμής.

Ο κόσμος έχει γίνει ένα με την ομάδα και θέλει αυτό που βλέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, περιμένοντας ακόμη καλύτερη εικόνα, όταν θα μπουν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Έχει πιάσει… τρέλα τους ΓΑΥΡΟΥΣ και αυτό φαίνεται επίσης από την τεράστια ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν για τους ομίλους του Europa League.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν απόβαση στο Μιλάνο, με στόχο να βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 στην Ιταλία και να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς σε αυτό το πολύ μεγάλο ματς για την ομάδα.

Το ματς στο Σαν Σίρο είναι προγραμματισμένο για τις 4 Οκτωβρίου και ο κόσμος αναμένεται να... τρελάνει ξανά ολόκληρη την Ευρώπη με την απόβασή του στο Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε την ενημέρωση της Θύρας 7 για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση:

«Δεν θα μπορούσε να λείπει η ΘΥΡΑ 7 από το πρώτο εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα στο Μιλάνο… Πάμε ρε μάγκες όλοι μαζί να τρελάνουμε και το Σαν Σίρο… Τα ερυθρόλευκα πούλμαν ξεκινάνε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ( Πάτρα- Ανκόνα) και επιστρέφουν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου… με τιμή συμμετοχής 235 ευρώ συν το εισιτήριο του αγώνα… Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε 4κλινη καμπίνα, και 1 διανυκτέρευση με πρωϊνό στο Μιλάνο… Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη σε όλους τους συνδέσμους της Θύρας 7….».

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.