Ads Top

Όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ με τον «τελειωμένο» - Τον έσωσε ο Λουτσέσκου, η αντίδραση του Σαββίδη


Τρομερή εξέλιξη στον Δικέφαλο, τι έγινε με top όνομα.
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια κίνηση-έκπληξη, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως σας γράψαμε σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος παράγοντας προοριζόταν αρχικά για αντικαταστάτης του Λούμπος Μίχελ στο οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, ωστόσο η παραμονή του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή οδήγησε στην πρόσληψη του Μπράνκο σε διαφορετικό ρόλο, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν μπορούσαν να ακυρώσουν την προφορική συμφωνία που είχαν συνάψει μαζί του.

Ποιος ήταν, όμως, ο λόγος που το αρχικό πλάνο για τον Μίχελ άλλαξε και ο Σλοβάκος κράτησε τη θέση του, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου το προηγούμενο διάστημα;

Στην ουσία αυτός που… έσωσε τον πρώην διαιτητή ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και συνολικά η ομάδα του ΠΑΟΚ με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και τις δύο προκρίσεις που έχει πετύχει το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες έχουν φέρει τον σύλλογο πολύ κοντά στην παρθενική παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Η καταπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Γιώργος Σαββίδης που πήρε πάνω του πολλές μεταγραφικές υποθέσεις απαλλάσσοντας τον Μίχελ από ένα βαρύ φορτίο και τη γκρίνια που συνεπάγονται οι όποιες λανθασμένες επιλογές σε αυτό τον τομέα, ήταν ουσιαστικά οι δύο παράγοντες που κράτησαν τον Μίχελ στην Τούμπα.

Και αυτό γιατί με δεδομένο ότι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ κυλούν κατ’ ευχήν σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά και μεταγραφών, αποφασίστηκε από τους διοικούντες ότι δεν χρειάζεται να σημειωθούν ριζικές αλλαγές με κίνδυνο να διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.