Ads Top

Το «όλα από την αρχή» έγινε πράξη!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από μερικούς μήνες είχε μεταβεί στο Ρέντη και μιλώντας στους παίκτες της ομάδας τους είχε τονίσει ότι τη νέα χρονιά θα αλλάξουν όλα και ο Ολυμπιακός θα «χτιστεί» από την αρχή.
Η ηγετική αυτή ομιλία του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων» λίγους μήνες μετά έγινε πράξη. Οι Πειραιώτες πρόσθεσαν στο ρόστερ τους 18 νέους παίκτες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεση που υπάρχει για ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στους τίτλους και στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν οπωσδήποτε αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, κάτι το οποίο έγινε και ασχέτως με την κατάληξη της φετινής χρονιάς, οι «ερυθρόλευκοι» και ο ηγέτης τους έχουν φέρει τον αέρα αλλαγής που απαιτούνταν για να συνεχίσει να γράφει στιγμές δόξας ο Θρύλος και τα επόμενα χρόνια.

Οι προσθήκες, μάλιστα, που έχουν γίνει είναι άλλου επιπέδου, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο 2018 στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε είναι μερικοί από τους παίκτες που ήρθαν στο Λιμάνι, έχοντας δείξει στην μέχρι τώρα καριέρα τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος με τις μεταγραφές των Γκιγιέρμε και Αχμέντ Χασάν έφτασαν τις 18 σημαντικές προσθήκες (έχουν αποκτηθεί ακόμη και νεαροί ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να επενδύει στο μέλλον). Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στο Λιμάνι τους Χριστοδουλόπουλο, Γκερέρο, Ποντένσε, Νάτχο, Καμαρά, Τοροσίδη, Φετφατζίδη, Μάνο, Ευαγγέλου, Μεριά και Μασούρα, ενώ επέστρεψαν πίσω στην ομάδα οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, Βούκοβιτς και Τσιμίκας.

Το «όλα από την αρχή» για έναν νέο Θρύλο που όλοι οι φίλοι της ομάδας ονειρεύονται βρίσκεται σε εφαρμογή και όλοι είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά, ώστε να το υλοποιήσουν από τη φετινή σεζόν.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.