Ads Top

Oι πρώτες «βόμβες» του Μπλατ - Ποιους κρατάει, ποιον «διώχνει» - Δύο «λαχεία» και ένα... τέρας


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.Διαβάστε ονόματα!
Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα μπροστά του, καθώς υπάρχουν τα ραντεβού με τους Βασίλη Σπανούλη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Παπανικολάου. Εκεί, όπου θα φανεί ποιοι από τους τρεις θα μείνουν. Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρώτοι δύο θα συνεχίσουν να φοράνε τα ερυθρόλευκα.

Για τον τρίτο μπαίνει ένα ερωτηματικό και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ενας βασικός έχει να κάνει με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, που θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι δεν περισσεύουν χρήματα για όλους. Και κάπως έτσι η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΣΕΦ μπαίνει σε καθεστώς αμφιβολίας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, ψάχνει την ίδια ώρα τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις θέσεις των ξένων. Στην ουσία ψάχνει για τέσσερις παίκτες, αφού οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιάνις Στρέλνιεκς δεν μετακινούνται. Και ψάχνει ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής για «λαχεία», καθώς, όπως αναφέραμε, τα χρήματα που έχει στη διάθεσή του δεν είναι πολλά.

Ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς είναι ένας γκαρντ, που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ και έχει πιθανότητες να αποκτηθεί. Ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ έκανε εξαιρετική σεζόν με την Παρτίζαν και ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο μεγάλο άλμα της καριέρας του.

Για τη θέση του μπακ-απ σέντερ, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει εστιάσει στη περίπτωση του θηριώδους Ματίας Λεζόρ του Ερυθρού Αστέρα, αλλά τον Γάλλο θέλει η μισή Ευρωλίγκα.

Για πλέι-μέικερ ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αρκετά ονόματα στην ατζέντα του και ένα από αυτά είναι ο Ντιάντε Γκάρετ, που πήρε το Κύπελλο Ιταλίας φέτος με την Τορίνο. Ο Γκάρετ είχε παίξει παλιότερα σε Τζαζ και Φίνιξ, φέτος στο Eurocup νίκησε σχεδόν μόνος του την Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ και είναι από τους παίκτες, οι οποίοι απασχολούν μεγάλες ομάδες που δεν έχουν, όμως, πολλά χρήματα να δαπανήσουν.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.