Ads Top

Xαμός στον ΠΑΟ με Μπόγρη - Καυτή απάντηση αλά... Σπανούλη - Τι θα κάνουν οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ


Βράζουν οι πάντες με τον σέντερ του Ολυμπιακού. Τρέμουν τις προκλήσεις και τις αντιδράσεις του κόσμου στον Παναθηναϊκό.


Ένα παιχνίδι ήρεμο και μια σειρά τελικών που δεν υπήρξαν προβλήματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, το… τίναξε στον αέρα ο Γιώργος Μπόγρης με την ενέργειά του στο φινάλε του Game 4.

Ο Μπόγρης αρχικά έκανε νόημα στους συμπαίκτες του να κάνουν επίθεση, παρ’ όλο που είχε κριθεί το παιχνίδι και στη συνέχεια τα έβαλε με τον Λεκαβίτσιους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών, ενώ μετά το τέλος του ματς στα social media επικράτησε… πανικός.

Αρκετοί κατηγορούσαν τον Μπόγρη για τη συμπεριφορά του και έδιναν… ραντεβού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Είναι δεδομένος ότι ο Μπόγρης θα ζήσει στιγμές… Σπανούλη στο ΟΑΚΑ στον 5ο τελικό,. από τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του. Ωστόσο οι παίκτες και γενικά ο σύλλογος του Παναθηναϊκού αναμένεται να μην αντιδράσει και να τον… αγνοήσει.

Δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό να δώσουν στον Μπόγρη το δικαίωμα να προκαλέσει και να ξεσηκώσει τον κόσμο. Κι έχουν δώσει… εντολή στους παίκτες να μην ασχοληθούν καν μαζί του, ό,τι κι αν κάνει σε περίπτωση που αγωνιστεί.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.