Ads Top

Απίστευτο «δώρο» Λουτσέσκου στον ΠΑΟ - «Πανηγυρίζει» σαν τρελός ο Δώνης - «Καθαρίζει» ο Παϊρόζ


Πώς ο Ρουμάνος «έφτιαξε» τους Πράσινους. Τρομερό παρασκήνιο!


Οι περιπτώσεις των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι έχουν εντείνει τις επαφές τους με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσουν «πακέτο» τους δύο παίκτες.

Μάλιστα, όσον αφορά τον δεύτερο, έχει παρατηρηθεί ανατροπή δεδομένων, καθώς από εκεί που άπαντες θεωρούσαν αδύνατον να γίνει η μεταγραφή του στο Τριφύλλι, πλέον υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να βάλει ξανά τα πράσινα, κάτι που είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr.

Ο Έλληνας επιθετικός, μάλιστα, έχει μεγάλη επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο 23χρονος άσος ρώτησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου αν τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και ο Ρουμάνος τεχνικός του ξεκαθάρισε ειλικρινά πως δεν είναι στις βασικές επιλογές του για 18άδα.

Έτσι, ο Γιάννης Μυστακίδης αποφάσισε ότι πρέπει να πάει σε μια ομάδα που έχει ενεργό ρόλο και στον Παναθηναϊκό μόλις πληροφορήθηκαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη άρχισαν ξανά τις συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εξάλλου, τόσο για τον Έλληνα επιθετικό, όσο και για τον Αλβανό μέσο, ποτέ το πρόβλημα δεν ήταν οι παίκτες κι αν ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Τριφύλλι. Το βασικό εμπόδιο είναι το οικονομικό και ο Παναθηναϊκός να καταθέσει μια πιο συμφέρουσα πρόταση στον ΠΑΟΚ, καθώς στην αρχική κρούση ζήτησε να αποκτήσει τους δύο παίκτες ως ελεύθερους και στην ουσία χωρίς να προσφέρει χρήματα.

Το δεύτερο θέμα αφορά τα χρονικά περιθώρια που έχουν στενέψει επικίνδυνα, καθώς οι Πράσινοι θα πρέπει να προλάβουν να κάνουν τις κινήσεις τους, πριν επιβληθούν οι περιορισμοί για τις μεταγραφές.

Πάντως, δεν αποκλείεται η οριστική λύση στο τέλος να δοθεί με την έγκριση του Παϊρόζ Πιεγκμποσάντ, με τον οποίο οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους δύο παίκτες θέλει διακαώς ο Έλληνες τεχνικός.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.