Ανησυχητικές δηλώσεις του μάνατζερ του Πούκι - Τι συμβαίνει, τι είπε για τον ΠΑΟΚ! | LiveSports365


Ανησυχητικές δηλώσεις του μάνατζερ του Πούκι - Τι συμβαίνει, τι είπε για τον ΠΑΟΚ!

Written By kingpourn on Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 | 7:11 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Aνοιχτό παραμένει το μέλλον του Τεέμου Πούκι, καθώς ο ατζέντης του, Τεέμου Τούρουνεν, τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους "μνηστήρες" συνεχίζονται και πως ακόμα ο Φινλανδός φορ δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.


"Δεν είναι αλήθεια πως είναι καθ΄οδόν για την Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής", ανέφερε αρχικά.
Για το αν ο παίκτης... πακετάρει τα πράγματα του, σημείωσε: "Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε...".


O Τέεμου Τούρουνεν, παράλληλα μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Πούκι, από Τουρκία και Γερμανία, αναφέροντας: "Υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη και απο την Αγγλία επίσης. Όλα είναι ακόμη στη μέση όμως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

sportdog

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.