Ads Top

Δε μασάει τίποτα ο Μαρινάκης και φέρνει εξτρέμαρο - Τρελή κίνηση τακτικής, ανατροπή με «τελειωμένο»;



Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε με μακρινό σενάριο η περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο deal.


Ο 23χρονος Σκωτσέζος εξτρέμ είναι στην ουσία «κλεισμένος» από τους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται πως απομένει ένα τελικό «οκ» από την πλευρά της ελληνικής ομάδας για να φορέσει τα κόκκινα. Αυτή, άλλωστε, αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή που γίνεται στον Πειραιά από την αγγλική ομάδα, αν και το αντίθετο δρομολόγιο έχει γίνει με αρκετές περιπτώσεις.

Ο Μπάρι ΜακΚέι θεωρείται ένας ταλαντούχος επιθετικός, μπορεί εκτός από τα άκρα να αγωνιστεί και στην κορυφή της γραμμής κρούσης, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ.



«Παίζει» ανατροπή με Λέμα

Στο μεταξύ, όσον αφορά την περίπτωση του Κριστιάν Λεμά, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ενημέρωσε χθες ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με μία κίνηση τακτικής από την πλευρά των Πειραιωτών, όπως, άλλωστε, έχει συμβεί και με την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Στο λιμάνι γνωρίζουν ότι έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Αργεντινό στόπερ (2 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια) και, πλέον, αναμένουν από τον ίδιο να τρέξει τις εξελίξεις. Ο 29χρονος στόπερ, πάντως, ψάχνει για πρόταση που θα του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ ετησίως και μεγάλο πριμ υπογραφής, κάτι που δεν του προσφέρουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι αρνούνται να «ικανοποιήσουν» τους μάνατζέρ του, που παραδοσιακά ζητούν σε τέτοιες μεταγραφές υπέρογκα ποσά.

Αν η πλευρά του Κριστιάν Λεμά δε βρει όλα αυτά που ψάχνει (προς το παρόν στην Ευρώπη δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον παρά τα όσα γράφονταν όλες τις προηγούμενες μέρες), τότε δεν αποκλείεται να γίνει η ανατροπή και ο παίκτης να προσεγγίσει αυτός τον Ολυμπιακό για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Παράλληλα, πάντως, στο λιμάνι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις στόπερ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει, ενώ η επιλογή του 25χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, Πεδράο, δε θεωρείται πιθανή εναλλακτική λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Γκιμαράες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πρόταση για αγορά του Σεμπά από την ισπανική αφορά δε φαίνεται να υπάρχει, αν και όντως στον Ολυμπιακό είναι θετικοί στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.