Ads Top

Kαραμπόλες στον ΠΑΟΚ, φέρνει δύο παικταράδες ο Σαββίδης και «τρώει» δύο βασικούς - Ποιοι είναι!



Μπορεί να απομένει ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στη ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη.


Οι διοικούντες του Δικεφάλου σκοπεύουν να διατηρήσουν τον φετινό «κορμό» της ομάδας και να τον ενισχύσουν με μεταγραφές από το «πάνω ράφι».

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς προτίθενται να προχωρήσουν στην απόκτηση «ενδεκαδάτου» αμυντικού χαφ για να πλαισιώσει τον Μαουρίσιο, αλλά και ενός στόπερ που θα πάρει θέση στην ενδεκάδα στο πλευρό του Βαρέλα (ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του).

Από τη στιγμή που θα γίνουν οι εν λόγω κινήσεις, αυτόματα υπάρχει θέμα με τους δύο Ισπανούς της ομάδας, τον Χοσέ Κάνιας και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Αμφότεροι αποτέλεσαν σημαντικά «γρανάζια» του φετινού ρόστερ, όμως αναμένεται να λογίζονται ως αναπληρωματικοί για την επόμενη σεζόν. Συνεπώς, με δεδομένο ότι απολαμβάνουν αρκετά υψηλές αποδοχές και τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, το μέλλον τους καθίσταται αβέβαιο.

Ο Κάνιας αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως και ο Κρέσπο με 400.000. Αμφότερα τα συμβόλαια θεωρούνται υψηλά για αναπληρωματικούς παίκτες, έτσι θα υπάρξουν συζητήσεις με τους δύο Ισπανούς.

Οι δύο άσοι θα πρέπει να συμφωνήσουν σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους με χαμηλότερες αποδοχές. Ειδάλλως, θα τους ζητηθεί να φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην τους χάσει ως ελεύθερους την επόμενη σεζόν.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.