Ads Top

«Σκάει» τεράστια βόμβα με τοπ βασικό του Παναθηναϊκού!



Μια είδηση - σοκ για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του μετέδωσε ο εγκυρότατος δημοσιογράφος του ESPN σε θέματα ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι.


Σύμφωνα με πηγές του διάσημου ρεπόρτερ, ο Νικ Καλάθης έχει δρομολογήσει την επιστροφή του στον "μαγικό κόσμο" το καλοκαίρι που μας έρχεται!

Ο Βοϊναρόφσκι στέκεται στο γεγονός πως ο γκαρντ του Τριφυλλιού προσέλαβε νέο ατζέντη, τον Τζέιμς Ντανλίβι της Independent Sports & Entertainment, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει πρόταση από ομάδα του NBA για τον ομογενή άσο.

Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος Αμερικανός ατζέντης του Καλάθη είχε σκοτωθεί πριν μερικούς μήνες και ο Βοϊναρόφσκι... ενημερώνει τις ομάδες του ΝΒΑ πως ο Έλληνας γκαρντ προσέλαβε τον Ντανλίβι με στόχο να επιστρέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Καλάθης έχει εμπειρία απο τον ΝΒΑ λόγω και της θητείας του στο Μέμφις (2013-2015) και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι.

Πάντως, σε δηλώσεις του μετά από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ είχε δηλώσει για το συμβόλαιό του πως «Θα δούμε. Θα καθίσω κάτω με τον πρόεδρο και θα το δούμε τότε. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσει τον μακράν καλύτερο παίκτη του φέτος (14,5π., 3,8ρ., 8ασ. ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα) και σίγουρα το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον ομογενή γκαρντ, αλλά και τους φίλους του Τριφυλλιού, που θέλουν να συνεχίσουν να τον βλέπουν στα πράσινα.


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.