Ads Top

«Μεταγραφάρα» του Ταϊλανδού μόλις αναλάβει τον Παναθηναϊκό - Τους τρελαίνει ο παικταράς!



Μετά την συμφωνία του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τουλάχιστον στα μεταγραφικά της ομάδας.


Ένα από τα τελευταία σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για τους Πράσινους είναι αυτό που θέλει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ενδιαφέρει τη Νότιγχαμ. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κουρμπέλη "παίζει" για την αγγλική ομάδα, καθώς το Τριφύλλι συζητούσε από τον Νοέμβριο για να τον στείλει εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr.

Ωστόσο, τότε δεν προχώρησε η μεταγραφή του, αφού και ο ίδιος ο αρχηγός των Πρασίνων δεν φαίνεται να είναι... φαν των μετακινήσεων.

Πέραν των υπολοίπων, ο 24χρονος δεν ήθελε να αφήσει ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη φάση που περνούσε, αφού ήταν καλά στην Ελλάδα, αλλά και επειδή, όπως έλεγε ο ίδιος, δεν ήθελε να πάει οπουδήποτε αλλού στη χώρα μας.

Κι αυτό, διότι αναπτύχθηκε μέσα του αυτή η "παναθηναϊκοφροσύνη", την οποία δεν έκρυβε ούτε στα αποδυτήρια και την οποία, ακόμα και οι συμπαίκτες του, θεωρούσαν ντόμπρα κι όχι προσποιητή.

Συνεπώς, όση "βάση" και να έχει το νέο σενάριο περί Νότιγχαμ, μπορεί να... σκοντάψει στον ίδιο τον Κουρμπέλη, την ώρα που οι Ταϊλανδοί του Παναθηναϊκού δεν θα ήθελαν να ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους στον σύλλογο, πουλώντας τον αρχηγό του! Ειδικά αυτόν...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.