Ads Top

Απίστευτα πράγματα στην πλάτη του ΠΑΟ - Ποιοι κοροϊδεύουν τελικά; - Όλη η αλήθεια για τη σωτηρία



Το μέλλον του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στον… αέρα, αφού η κάκιστη οικονομική κατάσταση του συλλόγου δημιουργεί προβλήματα πάσης φύσεως, με την ομάδα να απειλείται μέχρι και με υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα.


Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επένδυση στην ΠΑΕ μαζί με εταίρους από το εξωτερικό μέσω του project «Athens Alive» αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα του συλλόγου για να ανακάμψει, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα υλοποιηθεί και δεν θα μείνει μόνο στα… λόγια.

Σημερινό δημοσίευμα έβαλε… φωτιά στην επικαιρότητα του Τριφυλλιού υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με το εγχείρημα, ωστόσο οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έσπευσαν να διαψεύσουν τις εν λόγω πληροφορίες, τονίζοντας ότι όλα πάνε καλά και πως μέσα στον Μάιο θα κατατεθεί η τελική τους πρόταση προς την κυβέρνηση, η οποία θα είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Η διάψευση έφερε ανακούφιση στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν απαντά σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα για την ομάδα. Κατ’ αρχήν, θυμίζουμε πως η διάθεση που υπήρχε από τις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν το θέμα να μπει στην τελική ευθεία τις ημέρες μετά το Πάσχα. Αυτό δεν τηρήθηκε, με την δέσμευσή των εταίρων του Γιαννακόπουλου να παίρνει αναβολή για τον Μάιο. Πού οφείλεται, όμως, η καθυστέρηση, εάν όλα πάνε καλά, όπως υποστηρίζουν;

Ούτως ή άλλως, σας έχουμε ενημερώσει για το πόσο περίπλοκο και μεγαλεπήβολο είναι το εγχείρημα, κάτι που σημαίνει ότι η πραγματοποίησή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αστάθμητοι παράγοντες που θα το «φρενάρουν».

Ωστόσο, ακόμα κι αν όντως τα πράγματα οδεύουν σε καλό δρόμο και το project για το ΟΑΚΑ βρίσκεται στην τελική ευθεία, αυτό δεν σημαίνει πως αυτομάτως λύνονται όλα τα τωρινά προβλήματα του Παναθηναϊκού. Όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, οι εταιρείες που συμμετέχουν στην κοινοπραξία έχουν ως κύριο γνώμονα το κέρδος που θα βγει από το όλο εγχείρημα και δεν είναι προτεραιότητά τους η… σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, η υλοποίηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εμπλοκή του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, συνεπώς ο,τιδήποτε προκύψει μέσα στον Μάιο δεν θα παίξει κανένα ρόλο στα τωρινά δρώμενα και προβλήματα του συλλόγου. Η προθεσμία για την αδειοδότηση λήγει στις 16 Απριλίου, άρα εάν η ομάδα δεν καταθέσει πλήρη φάκελο και της επιβληθεί ποινή υποβιβασμού, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη!

Παρ’ όλα αυτά, εάν ο Παναθηναϊκός αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί η διοίκηση και ο Γιάννης Αλαφούζος, και ταυτόχρονα προχωρήσει το πλάνο του Γιαννακόπουλου, τότε οι φίλαθλοι του συλλόγου μπορούν να αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο, από την επόμενη κιόλας σεζόν!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.