Ads Top

Iδού ο «νέος Μαυροπάνος» που έχει χαζέψει τους σκάουτερς - Πάει εξωτερικό ή σε top ελληνική ομάδα;


Θα γίνει μεγάλη «μάχη» για πάρτη του. Ποιος θα τον πάρει, όμως;


Είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της Super League και το καλοκαίρι αναμένεται δεδομένα να απασχολήσει σοβαρά αρκετές ομάδες, ακόμα και εκτός συνόρων. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης.

Ο νεαρός αμυντικός, αν και μόλις 17 ετών, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τον «τσέκαρε» από κοντά η Βασιλεία, τουλάχιστον σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Όπως και να έχει, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον ταλαντούχο στόπερ, ενώ θυμίζουμε ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ακουστεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για τα δικαιώματά του, ενώ άλλες φήμες έλεγαν ότι έχει «κλείσει» σε ομάδα της Αγγλίας.

Βέβαια, τίποτα απ’ όλα αυτά δε φαίνεται να ισχύει στο 100%, καθώς ο παίκτης ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις του.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 17 ετών και αυτό έχει εντυπωσιάσει όλους τους σκάουτερς που τον έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς, καθώς βλέπουν στην περίπτωσή του έναν παίκτη που με τεράστιο ταλέντο που έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να γίνει «μάχη» για τον Δημήτρη Μελιόπουλο, οποίος μοιάζει εξαιρετικά μία περίπτωση «Μαυροπάνου», χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να καταλήξει τελικά σε κάποια κορυφαία ομάδα της Super League.

Όπως προαναφέραμε, άλλωστε, ο παίκτης έχει «συνδεθεί» ήδη με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται ο Δικέφαλος του Βορρά να κάνει όντως επίσημη κίνηση, αφού παραδοσιακά ο Ιβάν Σαββίδης αρέσκεται να «χτυπάει» όλους τους καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.