Ads Top

«Ζόρια» για ακριβοπληρωμένο άσο του Ολυμπιακού – Τι… χουνέρι του έκανε ο Γκαρσία σε δύο ματς!


Μέχρι το καλοκαίρι κρίνονται όλοι.


Ο Όσκαρ Γκαρσία στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τόνισε ξεκάθαρα πως στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, θα δει και θα… τεστάρει τους παίκτες του, ώστε σε συνεννόηση ε την διοίκηση να πάρουν τις αποφάσεις τους για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αν κρίνουμε λοιπόν από τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, μάλλον ο Μπιόρν Ένγκελς θα πρέπει να πήρε το… μήνυμα από τον Καταλανό κόουτς, ο οποίος και στα δύο ματς τον άφησε στον πάγκο και έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Νικολάου, ενώ στο προηγούμενο που ήταν διαθέσιμος, αυτό με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, έμεινε ξανά στο πάγκο μαζί με τον Νικολάου και είδε στο αρχικό σχήμα τους Σισέ και Μποτία.

Ο Γκαρσία φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος, μέχρι στιγμής, από όσα βλέπει από τον Βέλγο στόπερ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδείξει πως άξιζαν τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για αυτό το καλοκαίρι, ενώ κατά καιρούς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από τις πρώτες του μέρες στο Λιμάνι ήταν προβληματισμένος για την άμυνα και σίγουρα το καλοκαίρι, στα πλαίσια της «ανανέωσης» που θα γίνει στην ομάδα, θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις και στην συγκεκριμένη θέση.

Οι Πειραιώτες θα βγουν στην αγορά και θα ψάξουν για στόπερ και είναι πολύ πιθανό, εκτός του Μποτία το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Ήδη έχει φύγει ως δανεικός, επί Γκαρσία, ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.