Ads Top

Απίστευτες ατάκες στον Ολυμπιακό για «φιλικά» και... κομάντο - «Προκαλεί αηδία ο...»!


Tρελάθηκαν στο Λιμάνι με αυτό που είδαν στην Τρίπολη.


Με τους εαυτούς τους, αλλά και με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα είχαν στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ερυθρόλευκοι παραδέχονταν ότι δεν έπαιξαν καλά στο κρίσιμο ματς της Τρίπολης, ωστόσο είχαν να το λένε ότι για ακόμα ένα ματς φέτος στο πρωτάθλημα είχαν απέναντί τους 11 «κομάντο», «την ώρα που οι άλλοι δελφίνοι του τίτλου παίζουν πολλά... φιλικά ματς και κάνουν υγιεινούς περιπάτους».

Μάλιστα, οι Πειραιώτες σημείωναν πως έπιασε τόπο η προπαγάνδα των αντιπάλων τους, να θεωρούν και να μοιράζουν ως δεδομένη τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα επειδή οι Ερυθρόλευκοι πολύ πρόσφατα δαπάνησαν περί το 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν από τους Αρκάδες τον Ιγκόρ και τον Πασαλίδη. Όπως αποδείχτηκε στην πράξη, ουδόλως επηρεάστηκαν από αυτή την εξέλιξη οι παίκτες και οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να «μασάνε σίδερα» απέναντι στον Ολυμπιακό και τελικά να του κόψουν βαθμούς.

Αλλά ασφαλώς δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει αποδειχτεί στην πράξη πως έχει δώσει μέχρι τώρα 19 ντέρμπι για να φτάσει εκεί όπου βρίσκεται και θα δώσει ακόμα 11 έως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν από την Πειραιά, είναι εμφανές ποιες ομάδες και πού κάνουν... περίπατο, «σε ένα πρωτάθλημα προνομιακών σχέσεων και σημαδεμένης τράπουλας».

Καθόλου τυχαία, οι άνθρωποι των Πειραιωτών σημειώνουν ότι «προκαλεί αηδία, πλέον, ο προκλητικός τρόπος με το οποίο θέλουν φέτος να χρήσουν πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο με... νομοθετικό διάταγμα»!

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν τα είχαν με εκείνους του Αστέρα για το γεγονός ότι η ομάδα τους έδωσε το 150% των δυνατοτήτων της για να κόψει βαθμούς από τον πρωταθλητή. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι μοίραζαν συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για το σθένος και τη μαχητικότητά τους, αλλά τους τόνιζαν ότι περιμένουν να τους δουν έτσι και στα επόμενα μεγάλα ματς που έρχονται για την ομάδα τους. Πρώτα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, στις 11 Φεβρουαρίου και μετά με τον ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη, στις 4 Μαρτίου.

Στο Λιμάνι πάντως, έχουν κουραστεί να βλέπουν τη φετινή χρονιά φιλικά ματς για συγκεκριμένες ομάδες και περιμένουν τουλάχιστον από τον Αστέρα να σταθεί το ύψος των περιστάσεων και να σώσει τα προσχήματα, παίζοντας στα ίσια όλα τα ματς όπως με τον Ολυμπιακό...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.